John blund vart var du?

Uscha säger jag vilken jobbig natt, knappt en blund för jag hade sån jävla huvudvärk så jag visste inte vart jag skulle ta vägen:S mådde rent av skit dåligt utöver det å låg bara vred och vände. fick dock oväntade utgifter pga huvudvärken:S äckligt som faaan är det. när jag väl somnade va la kl närmare 7-8 och skulle upp kl 9 men vaknade inte av mobilen när den ringde eller när gumman ringde strax före 11:S skulle ju ringa några samtal på morgonen men får ta det sen vid 15:00. Fick iaf ringt ett samtal nu men ska återkomma imorrn bitti igen så då får man knalla upp då istället. Men men mår man skit så gör man:S inget man kan göra så mycket åt.

Nu sitter jag här å kollar runt lite på lägenheter och olika elbolag för blir det flytt så bör man ju ha ett elbolag med för det ingår ju inte el i viken:P fattigt..hehe ne skoja..det är inte alls många bostadsbolag som har el inräknat i hyran. Men det är skönt när man har det så slipper man fundera på det me. Kommer ju inte kunna göra som jag gör nu å ha datorn på 24/7 å lamporna å allt annat. då måste man stänga av allt..hehe men what so ever:P Jag ska göra allt för att flytta så snabbt som möjligt för det är en ny start för mig, sen vill jag komma närmare älsklingen och vår framtida familj:P Kommer iaf göra mig gott både psykist å fysiskt och komma från trollhättan för jag känner mig så jävla instängd här och jag vet att stannar jag här kommer inget hända i mitt liv. för bekväm här och så vill jag inte ha det. vill bli vuxen och ta ansvar och då menar jag komma ut å jobba, och få ett socialt liv med min älskling, vänner och familj. Nu sitter jag hemma 24/7 och lever på soc:S inget jag vill göra men som sakt inget händer med mitt liv om jag stannar här. THN är min mardröm som jag aldrig kommer ifrån känns det som. men hoppas allt går vägen nu med vikens kommun och så för får jag klartecken där ifrån då jävlar ska det sökas massa lägenheter:D hoppas iaf att komma här ifrån tidigast januari 2010. så det är mitt projekt nu att se till att komma här ifrån å till min ängel:)

Jag vill att tiden ska gå snabbare så man kan få veta hur allt kommer gå med allt. har snart gått 2 månader och det är fortfarande 1 kritisk månad att se fram emot:S iofs så kan man aldrig säga att allt kommer gå fel fritt sen heller men det är iaf de 3 första månaderna som e mest kritiska. Men jag tror iaf allt kommer gå bra men man kan aldrig vara 100 förens man vet 100:) så vi får vänta och se. men jag ser iaf fram emot detta till 1000 och är glad för tillfället. Jag älskar min underbara ängel som kämpar vidare trotts att det är jobbigt. Tycker hon är stark och hennes humör pendlar som en jojo men det får man ta. skulle nog inte heller vara så specielt glad hela tiden om jag mådde skit och hade ont. så jag är stolt över nathalie:) Kommer nog gå bra detta får vi tro:)

Nu ska jag ta mer kaffe och en cigg för det lära jag sluta med när allt närmar sig. kan bli mitt nyårslöfte att sluta röka helt:D kaffe kommer jag aldrig sluta med för jag måste ha det på morgonen annan har jag huvudverk å e på kasst humör hela dagen men ciggen kommer jag kunna sluta med för det finns viktigare saker att ta hänsyn till nu än min egna hälsa. för den har jag väl aldrig direkt brytt mig om för jag har inte haft nån själv känsla i kroppen de senaste åren för mitt liv har vart piss iaf fram tills jag träffade min ängel då förändrades mitt liv en hel del och nu ser jag verkligen en ny väg att gå på å få rätsida på mitt liv. finns 2 anledningar som är starka nog att göra nått åt livet och inte stanna kvar på samma ställe, Jag är tacksam att jag träffade Nathalie för hon är största anledningen till att jag ser en annan lösning på allt och vill förändra mitt liv. sen finns då en annan anledning som är stark nog att sluta röka, skaffa jobb och flytta så nu jävlar ska det planeras och fixas massa:D kommer få ett helt nytt liv och det ser jag verkligen fram emot..Tack gud för att du förde mig å Nathalie samman:D haha inte för att jag tror på gud men men kan låtsas:P men jag är iaf glad att jag fann min ängel:) kärleken jag har till henne är så stark och den övervinne all smärta och sorg jag haft innom mig för att få ha henne i mitt liv healar mig och får mig att känna lycka, närhet, kärlek och att nån finns å bryr sig om mig med:D Jag kommer aldrig lämna Nathalies sida hon kommer alltid vara min kärlek, mitt liv och mitt allt. Älskar dig sååå otroligt mycket gumman<3


Ne nu blir det kaffe:P ha en toppen dag :)

//tiias


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0