SÖNDAG

Usch säger jag bara va trött jag är..:S Vaknade nyss av att älsklingen ringde:) Men stackarn mår inget bra alls:( Önskar verkligen jag kunde vara hos henne nu och ta hand om henne. Hoppas iaf det blir bättre med tiden. Igår va jag skit trött vaknade första gången vid 8 på morgonen sen la jag mig kl 15:00 igen och sov till 19:00 sen la jag mig igen kl 6 imorrse å nu är jag mer än död.:S Vet inte va det beror på men senaste veckan har jag vart skit trött iaf. får hoppas det blir bättre. (Nu är kaffet klart, ska hämta en kopp sen ska jag fortsätta skriva) sådära:).

Idag så är la inget direkt planerat mer än att jag ska till affären och köpa mjölk sen ska jag och bror kanske ta en sväng hem till mamma för tobaken e snart slut så det får hämtas mer:) önska veckorna kunde gå snabbare nu så man vet hur allt kommer bli så man kan börja planera lite hur framtiden ska se ut. ska iaf börja med att sluta röka för det är prio 1 sen så om allt går som det ska måste jag fundera på flytt. iaf för ett tag sen om man hamnar i thn igen eller inte det är skit samma för mig, Bara jag får vara med min älskling + =) Jag har verkligen en längtan som fan men ännu vågar man inte planera för mycket innan man vet 100. Men jag vill iaf dela resten av mitt liv med Nathalie för det är henne jag älskar och hon är verkligen tjejen i mitt liv. Jag trodde aldrig jag skulle hitta någon som jag älskar så mycket som jag älskar henne.

Jag kan verkligen inte förstå hur en del kunnat släppa en så underbar å go tjej som henne men iofs klagar jag inte för hon är ju min nu:) Men det kanske var meningen att det skulle bli vi:) Men Jag ser verkligen henne för den hon är. Jag kan medge att första gången jag skrev till Nathalie så var det hennes vackra utseende som lockade fingrarna att skriva till henne:) men för var dag som gick när jag prata med henne såg jag mer å mer vilken underbar tjej hon är både på in sidan som utsidan å jag vart bara kärare och kärare för var dag som gick..eller aa jag vart intresserad för det va först dagen vi träffades första gången jag verkligen kände kärlek för henne..det va gudar i mig kärlek vid första ögonkastet:) Kan verkligen inte beskriva känslan jag fick när jag såg henne:)

Första gången vi var tillsammans gick la inte som planerat kanske å jag satt många gånger när man var sur å tänkte att jag önska jag aldrig träffat henne och man försökte inbilla sig att man inte var kär. Men det va ta mig fan största lögnen jag försökt inbilla mig för jag va tok kär och saknade henne var ända dag å svartsjuk när man viste att hon va med andra killar..grr säger jag bara..hehe Men sen efter 8 månader fann vi tillbax och jag kunde känna lyckan igen och känna kärleken starkare än någonsin. Nu har vi vart tillsammans i 2månader 3veckor och 1 dag:) visst det är ingen lång tid men det känns så fantastiskt mellan oss och jag tror verkligen bråken å tiden från varandra var nyttigt för oss båda för nu känns allt så underbart och bra. eller är det bara jag kanske som känner så? hehe hoppas iaf älsklingen känner det samma. Jag vill aldrig förlora Nathalie igen iaf. det skulle verkligen ta hårt på mig.

i did not have strange to move on, when you come lika an angel from the sky and pick me up from the hell i was in. I can never thank you enough more then give you all my love and my furute:) I love you to the end of everything <3
Puss min älskade Nathalie. Hoppas du står ut med mig och med du vet vad:P

nu ska jag se om jag får liv i broder tuck:P sen ska jag spela en stund innan jag gör nått annat:D Älskar min plutt <3

//tiias


Hoppas hoppas...

Jag hoppas verkligen allt kommer gå bra för oss nu..det är en dröm jag alltid drömt om..iaf ett antal år iaf..å nu går verkligen min dröm upp och blir verklig. Så jag hoppas hoppas allt går bra. Men det tror jag nog det gör..Jag blir bara orolig när hjärtat är orolig. Jag försöker mitt bästa med att visa min närhet och mitt stöd och jag vill inget annat än att gumman ska må bra och känna ett lugn innom sig. Går dock inte alltid styra hur man känner specielt inte när humöret svänger upp och ned. men det är iaf de jag vill att hon ska känna lugn å trygghet. hoppas hon vet vad hon betyder för mig och va allt betyder som sker mellan oss. Jag är lycklig att jag fann denna underbara flicka som fått mig att känna mig älskad och levande på flera flera år..Jag är tacksam för allt hon gjort för mig och gör för mig. Jag är även lycklig för allt hon gör för oss;) TACK NATHALIE!!!!

Veckorna går segare och segare vill bara känna Hennes närhet och hennes underbara kramar. ha henne liggande bredvid mig om nätterna och vakna och se henne de första man gör..det är nått jag saknar som fan just nu. Behöva vänta flera flera veckor att få träffa henne bara för pengarn säger ifrån eller tiden:/ det är sjukt. Jag verkligen längtar tills dagen vi flyttar ihop då behöver jag aldrig mer sakna henne på detta sättet:( känns helt sjukt tomt och ensamt utan henne här:( Bara att få prata med Nathalie varje dag i telefon gör mig lycklig men jag får inte hennes närhet eller värme:/ Men hennes röst får mig älskvärd, trygg och det är det som får mig att stå ut längtan. Men som sakt snaaaart så kommer vi bo tillsammans:D SAKNAR DIG MIN SMURF:(

Kärlek kan beskrivas på många sätt men den kärlek jag känner för nathalie den går inte att beskriva med ord för den är så enorm och jag vill visa henne och hela världen hur lycklig jag är med henne och hur underbar & vacken hon är. Finns ingen som henne..iaf inte för mig. Att se hennes personlighet hennes insida å utstrålning är som den vackraste ängel och att få ta del av hennes liv är magiskt. Varje sekund tillsammans med henne är en evighet varje sekund utan henne känns som en evig plåga:( för mig är hon och förblir hon nr1 det är henne jag ska bilda min familj och mitt liv med, 3 fantastiska månade har snart gått tillsammans med Älsklingen fast vi känt varandra sen förra året, men det känns som vi kännt varandra hur länge som helst och att sitta med dessa framtidsplane med tanke på den korta tid vi vart tillsammans är för att jag vet hur mycket hon betyder för mig och va jag skulle kunna göra för henne..då menar jag allt!!! Jag kanske låter knasig eller va man ska säga men det är mina känslor som styr och det är inget jag kan göra nått åt å vill inte det heller för det är fantastiskt att känna som jag gör för Nathalie.

Vi kommer få det bra det vet jag. Många tror inte på evig kärlek men det tror jag på och jag tror jag fann min eviga kärlek när jag fann Nathalie..känns verkligen som det iaf å jag hoppas mina känslor stämmer. Jooooobbigt att vara utan henne och specielt nu när det är som det är:( VILL VARA HOS DIG NUUU!!!!!

Allt jag ville komma fram till är att jag ÄLSKAR Nathalie Stridsberg över allt anna på denna jord och jag vill aldrig förlora min älskade ängel på nått sätt..det är hon och jag och framtiden:) Älskar dig hjärtat. Du får min dag, vecka, år, liv förgyllt:) TACK GUMMAN!!!

Ne nu ska jag kolla vidare på nätet:)

sussa sött allihopa och N se till att du kopplar av och försöker se på den ljusa sidan för din skull o Suprise:) Puss

//tiias

Nyvaken

Morrning..blev väckt nyss av älsklingen som är hemma idag från skolan för stackarn mår inget bra:/ å det hade kanske inte vart så skoj och åka till sthlm me skolan idag å må dåligt:( önska jag kunde vara hos henne nu å ta hand om henne för det hade hon behövt:( Får rå om hjärtat när vi ses. Men det är alltid underbart att vackna till hennes röst i telefon:) Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart eller aa det är precis klart så jag ska strax ta en kopp så jag vaknar till liv. sen blir det till att spela en stund. Tror inte det händer så mycket mer idag..eller joo ska en snabbis till affären sen för jag fick ju mina pengar idag;) så jag ska köpa nått gott att äta:)

det är la vad som e planerat ännu idag:) sen ska jag prata mer med hjärtat sen. nu skriker kaffet på mig:P hehe så jag skriver mer senare..ha en bra dag!

Älskar min plutt Nathalie <3

//tiias

idel öra...

Kl är nu 00:56 och det är la dags för sängen om en stund här..:P Men innan måste jag bara säga att dagen har vart helt grate:P spelat, ätit min pizza, pratat med älsk, spelat, pratat med älsk spelat och så vidare..haha ne men dagen har vart som vanligt med andra ord.

Så jävla typiskt att när man väl kontaktar vissa statliga saker så är dom fan inte där när man ringer:S hände ju älsklingen idag:( så vi får vänta några dagar men tror vi överlever iaf. hehe än e det ju inte brådskande har jag lärt mig nu efter många sura miner..haha ne men jag har bara vart över känslig som alltid. men fått fina goda tips hur man ska göra nu så nu jävlar är det tiias som håller käft å lyssnar på damen;) hehe så nu iaf går vi i hennes fotspår ett tag å ser hur allt löser sig..kommer ändå sluta som ett nervvrak innan detta e slut så jag får chilla nu istället:P hehe ne skämt å sido så kommer nog allt gå bra utan att jag hyper stressar som en tok. Ta det lugnt, ha idel öra och be nice så kommer allt gå bra..Japp nu hörde ni:P haha

Asså nu vet jag inte sj va jag skrivit..haha formulera detta så är ni proffs på allt. Det jag menar är att man ska lyssna på den man älskar å höra vad personen vill å inte, va han/hon har för planer och tankar. spring inte iväg i försprång och tro att du hittar rätt väg..nej nej så funkar det inte.:P så sorry baby för att jag sprungit lite vilse:(

Älskar min Nathalie, plutt <3

//tiias


Grymt skön låt

Within Temptation - Pale


Så underbar å skön låt..lyssna å njut..:D

wow install

Bror fick hem sin bärbara från lagning idag men gissa vem som får sitta å installera wow skiten på hans dator..Jooo jag.:s hehe men spelar ingen roll för jag sitter ändå på nätet så då kan jag göra det så kan han sitta å spela på den andra datorn. så snälla jag gör detta så det blir gjort..hehe ska försöka komma isäng någolunda ikväll för jag e fortfarande trött som fan:S

Vart iaf pizza förut me massa fetaost på..mmmm..mumma:P så nu är man mätt och belåten en stund:D annars blir det inte mycket mer som sker ikväll..ska vänta på att hjärtat ringer me sen innan hon ska lägga sig..Älskar dig gumman min å det hoppas jag du vet:) im your boy forever <3

nu ska jag kolla vidare..tjohej

//tiias

trött som en gnu

Trött som en gnu idag och vet inte varför sov ju nästan 8 timmar inatt men det känns då fan inte som det. sitter nu här hungrig å trött å äntar på att bror ska komma hem så vi kan köpa pizza:) Låg nyss å försökte vila men det va ju ingen ide för såå fort man höll på att somna ringde Älsklingen å störde;) hehe men det gör inget för då kan jag somna tidigt ikväll istället:P Hoppas jag iaf.

Rätt skoj va en del saker kan påverka ens liv och humör..just nu går allt upp å ner som en jojo:) men det hör väl till när det händer saker som man inte är riktigt beredd på. Men det blir nog bra me tiden:) man har ju proffs på sin sida som kan hjälpa en om det skulle vara nått..hehe. sen får man göra det bästa av situationen. men jag är iaf glad för allt nu. jag ångrar inget iaf. Jag vill å kommer att visa min starka sida:) får inse att allt går inte på rälls man kommer få både ont å gott ur det hela:D så e det bara.

Ne nu ska jag inte skriva mer i gåtor..inte i detta inlägg iaf..haha men jag kan inte skriva allt. Då är det inge skoj ju:P Eller jo det är det nog iaf men aa får hålla på mig lite;) Nyfiken i en strut tittar ut få man säga te dom som e nyfikna:P men den som väntar på nått gott väntar alltid för länge:D så det e bara hålla ut.

Nu ska jag vänta på att hjärtat ska komma hem å ringa mig om hon ringer direkt eller senare..det lära jag märka:P hon glömmer la av mig som vanligt;) hehe ne nu ska jag inte vara sån..haha. Men jag älskar iaf min elaka demon å min lilla ängel;) haha. puss hjärtat mitt <3 Nathalie  love you more then everything. you gonna be the best wife, mother someday:P Älskar dig iaf baby <3

Nu ska jag kila vidare å tråka en stund:D hoppas alla har en toppen dag..tjohej

//tiias

allt blir fel

Allt blir fel hur man än gör:S Förstår att det är jobbigt men jag försöker bara göra bästa av situationen men gör jag fel? Känns iaf som allt jag gör är fel, men jag vill bara vara snäll å visa min omtanke å att jag finns å ställer upp. Jag gör det för 2 saker, att personen ska må bra och att allt ska gå rätt till. Inte jag som behöver stå ut med allt men jag drabbas med för jag vill väl och jag bryr mig. Jag vill kunna hjälpa till utan att det ska behöva kännas som jag gör fel jag vill hjälpa till för att det är mitt ansvar, jag vill hjälpa till för jag bryr mig om och älskar personen. min omtanke är bara för att få dig att må bra. Jag vet att allt jag säger gör kanske inte är rätt men jag försöker åtminstonde visa att jag ställer upp och finns här. Jag vill absolut inte tjaffsa eller bråka över detta. Men kanske är lika bra att ta ett steg tillbaka för att undvika onödiga diskutioner. Men hur som helst allt jag gjort å sakt är iaf för att visa min omtanke å att jag tar mitt ansvar. Kommer iaf finnas här om det är nått!!

Vaknade nyss efter ett par timmars sömn och känner mig allment seg i kolan men det går la snart över me lite mer kaffe å lite spelande:D Va nere i stan förut me lite papper och sen va jag hemma hos mor en snabb sväng på kaffe för jag behövde ciggaret hyllsor:P så det fick jag hämtat oxå. så det e va som skett hittills men nu ska jag nog spela lite:P

Älskar dig Nathalie <3 Pussar i stora lass:P

//tiias

massa tankar



Hejsan..sitter nu här och kl är allt för mycket:/ men ska vara vaken tills imorrn kväll för jag ska hålla älsklingen sällskap för hon ligger hemma sömnlös nu å mår si sådär plus att skolan börjar imorrn för henne så hon kommer vara mer än död när hon kommer hem. tur att hon bara går en halvtimme imorrn då så kan hon åka hem å vila..hon ska iaf ringa ett viktigt samtal när hon kommit hem med..får påminna henne om det:P

Sj ska jag ner till stan imorrn å lämna in lite papper å skit så jag får mina pengar..har ju glömt av det totalt:S så det e prio 1 imorrn sen får jag se va jag ska hitta på..blir nog bara att spela å hålla sig vid liv till kl är sov time:D sen ska jag prata med min baby med:)


Saknar min älskade Nathalie över allt annat nu och önska jag kunde vara med henne nu när hon verkligen behöver nån vid hennes sida:/ att vara 40 mil ifrån henne nu känns rent av för jävligt:S men kommer bli bättre med tiden:) Är lite oroligheter runt henne nu å även jag är orolig men det kommer nog att lösa sig toror jag på. Men min underbara ängel ska alltid veta att jag finns vid hennes sida å stöttar henne va som än händer. Att få vara en del av hennes liv är nått jag verkligen respekterar å uppskattar så jag ska ge henne den närhet och kärlek hon förtjänar å som hon inte fått innan. Jag ska iaf aldrig lämna eller svika henne iaf. Älskar henne för den hon är å för allt hon gör. för allt hon gör påverkar mig för det mesta posetivt och det e underbart..visst livet är inte fyllt med posetiva saker..måste ju ha motgångar å negativa saker för att kunna ta emot och se allt bra å posetiva saker:D Men jag älskar iaf allt hos min ängel å får vara killen i hennes liv är det mest posetiva nu:)

Har verkligen massor jag vill skriva men tycker inte det är rätt tillfälle att öppna sig för hela omvärlden eller de som läser min blogg..men hoppas verkligen dagen kommer då jag kan skriva allt jag verkligen tänker på just nu..skulle jag skriva allt nu så skulle det inte kännas rätt för det är inget man bara skriver hur som helst. inte nu..för tidigt, men dagen kommer hoppas jag..jag vill tro på det bästa av allt..haha sikka jävla gåtor:P nu blir jag nästan nyfiken sj på va jag har i mina tankar:D haha hur som helst är det både lyckliga å ledssamma tankar som spryllar runt i huvudet på mig. Jag vill vara lycklig å bara skrika ut min glädje men kan ju inte det:( känns helt knas att man måste stänga in så starka känslor, men som sakt tror iaf dagen kommer då jag kan skrika ut allt.

Men en sak vet jag som alla nog redan vet också vid detta laget är att jag ÄLSKAR min Ronja NATHALIE Stridsberh och att hon betyder allt för mig..hon e min nr1 å kommer så förbli. Jag har betett mig en aning knas mot henne i helgen men det e tack vare att jag vart knas av en anledning. men jag menade inget illa mot henne på nått vis,,vet bara inte alltid hur man ska handskas med saker å ting som man inte är berädd på, vela bara väl mot henne men kanske vart för mycket, ska försöka handskas med saker å ting på ett annat sätt..men jag vill bara hjälpa till å stötta. för min ängel behöver någon som kan stötta henne för en gång skull å finnas bara för henne. jag kanske inte kan vara med henne men jag kan stötta å finnas ändå. Jag gör allt hon ber om för så förälskad är jag i henne..hennes ord min lag..hehe ne kanske inte riktigt så men nästan. mår hon bra mår jag bra så enkelt är det bara..kärlek övervinner allt sägs det..så låt kärleken övervinna oss:D i all evighet med:)

Älskar dig baby..glöm aldrig det och jag finns här för dig. du är min evighet å men stråle som lyser upp vägen jag går på. Du och jag för alltid..älskar dig Nathalie <3

Nu ska jag kila vidare och vara social mot hjärtat på msn:D

natti natti

//tiias

Svaret: JA

Jag fick ett (JA) wiieee haha så synd smurfen du hade fel:P JAJAJAJA:) Nu är det bara vänta med spänning;) Är iaf så jävla glad så det inte är sant. Nu är det bara att hoppas på det bästa;)

Väntar

Väntar på svar! (JA/NEJ) va blir svaret?

Gnäll:P

Vart sjuk ca 4dagar nu men värsta har vart 2 senaste dagarna fast nu tror jag det börjar gå över. Känner dock inget direkt just nu men det värsta kommer när jag går och lägger mig:S Förrgår natt hade jag sån frossa å feber attacker så hela sängen flyttade sig när jag låg å skaka å sen kunde jag inte andas eller få fram ett ljud. Försökte ropa på min bror men det va rent av omöjligt. Men efter en si sådär 10-15 minuter kunde jag ropa på han så han kom in med en treo och vatten:) plus en hink för jag trodde fan jag skulle spy vilken sekund som helst men det gjorde jag inte. Men det va en natt jag inte glömmer i första taget. fyyy fan va dålig jag va. Haha..så kul jag som alltid säger att jag har bra imun/emun vet fan inte hur man stavar det..haha men fick svart på vitt nu att jag oxå kan bli redigt sjuk:P Har inte vart sjuk på flera flera år mer än förkyld så nu fick jag känna att jag levde:P

Senaste har inte skett så mycket tack vare att jag vart sjuk å sen har man inte mycket för sig iaf:P Har bara vart hemma å spelat wow me brorsan och idag va vi en sväng hem till mamma. va skönt me en promenad efter allt slappande hemma:D Ska nog bara ta det lugnt ikväll. ska la spela sen när brorsan kommer hem igen. sen prata med min älskling. Fick ett sååå sött sms från henne förut:) Gjorde mig skit glad:D "Tack baby"

Nu ska jag kila vidare..kram

//tiias

Sjuk:/

Sjuk så jag skriver imorrn eller när jag orkar.

spel + våfflor = :P

Idag vaknade jag kl 14:00 när mobilen ringde men har inte skrivit föränns nu för jag satte på kaffe när jag gick upp sen så vaknade brorsan så vi har suttit å spelat typ fram tills nu. nu har vi en paus för vi va nyss i affären å handla och nu står brorsan och diskar medans jag gör våfflor:D ska äta våfflor me grädde och sylt mumma:D sen blir det till att spela mera.:D ska försöka komma till lvl 40 me huntrana idag, är bara på lvl 36 nu:( men det går snabbt. Prata snabbt med älsk förut men hon e ju såå upptagen me sina pinuppor nu så hon hinner inte med mig;) hehe ne så farligt är det inte..va iaf skönt att höra hennes röst snabbt:)

Nu ska jag fortsätta med våfflorna:D skriver inatt antagligen:)

Nathalie du är min dröm jag alltid drömt:) Älskar dig för evigt. puss min ängel <3

//tiias


trött

Hejsan..Vaknade för 1timme sen men känner mig helt död idag..Vaknade 1000ggr inatt känns det som sen så ringde mobilen ett antal gånger imorrse..:S har inte folk bättre för sig än att ringa å terra en när man sover;) haha. Aja hur som helst så är jag trött som fan. Ska la snart hoppas in å spela lite wow med brorsan å sen får jag se va som sker idag. Är lördag men absolut inte sugen på att göra nått specielt för det. dels finns det inte pengar eller ork att göra nått direkt. Ska iaf göra våfflor senare:) ska se om jag kan skrammla ihop pengar till grädde..:D

Saknar min älskling:/

Ja ne det va la allt för nu:D

//tiias


Nattens timmar

Riktigt gammalt kort på mig;)


Nu har jag slutat spela för kvällen eller natten kanske man ska säga eller aa det har la inte vart allt för mycket spelande idag me tanke på att jag grejjat med brorsans dator å sen har jag pratat med älsklingen på msn och i tele innan hon skulle lägga sig. Nu sitter jag och kollar runt på nätet men ingen som skrivit nått som vanligt:( lika tomt i min inkorg överallt:D men men är man inte poppis så är man inte:P



Kollade in älsklingens blogg nyss å kollade på musik videon hon hade lagt in..Har hört låten massor av gånger men aldrig sett videon "Nickelback - Id come for you" Verkligen en bra låt och låten handlar om en pappa som gör vad som helst för sin dotter och så känner jag för min familj och min älskade Nathalie..kan göra va som helst för dom och för nathalie skulle jag kunna dö för. Utan henne skulle jag kanske överleva men skulle känna mig död innombords iaf så va är skillnaden. skulle verkligen inte klara av att mista henne eller låta nått hända för jag kommer göra allt för att hon ska ha det bra. Är det en person som är värd att vara lycklig och få känna vänskap, kärlek och omtanke så är det verkligen hon för jag har hört ett och annat som hon gått igenom och det är skrämmande ibland att höra hur en del kan behandla en annan människa så illa:S Jag skulle aldrig göra Nathalie illa varken psykist eller fysiskt. Jag vill att hon ska känna sig trygg och lycklig tillsammans med mig. Det är mitt största mål i livet att försöka göra henne glad, lycklig och att hon känner min kärlek till henne. för det kan vara lätt att tveka på en annan persons känslor eftersom man inte känner sj hur den personen känner för en. Men jag älskar min sötnos mer än mest och hoppas en dag att hon vekligen inser eller tror på mig. för jag gör vad som helst för att slippa mista henne. För mig är hon mer än perfekt och jag är iaf lycklig tillsammans med henne. Känner så mycket och jag kan inte placera allt i ord det är helt omöjligt. Så för henne och min familj gör jag vad som helst för!!!

Ronja Nathalie Stridsberg! Jag hoppas en vacker dag att du vill bli min fru!? Älskar dig mer och mer för var dag som går och min kärlek ska vara dig evig. Puss min älskade å finaste ängel! <3<3

Ne nu blir det en snabb koll till på nätet sen är det kudden som kallar mitt namn "Mattias kom och lägg huvudet på mig" skriker det snart från sovrummet:D haha

Såååå Natti natti allihopa som läser min blogg! Typ 7st:P Haha

//tiias


Nörd

Känner mig som en data nörd för det är alltid jag som får grejja iordning å förklara saker å ting för brorsan fast han börja me datorer långt före mig..haha har precis bytt moderkort å lite saker i hans dator å nu sitter vi å installerar om den så vi får se hur allt blir när allt är klart, men än så länge ser allt lovande ut..:D Men det ska la inte va några problem..byggde ju ihop min för nån vecka sen å den funkar ännu så detta ska nog gå bra med:) Ska in å spela wow sen när den är klar och hoppas nu fan att brorsan slipper graffe felen som han hade innan:)

Ska snacka vidare med hjärtat mitt på msn nu innan hon ska fortsätta att rita:P
LOVE YOU HONEY<3

//tiias

Flickan i mitt liv

Jag har världens bästa flickvän va nån annan än tycker. Hon är speciel, underbar, sexig, vacker, smart, rar, fin, omtänksam, busig, tankfull, sprallig, snäll, kärleksfull och bästa är att hon är min =D



Nathalie du är allt jag nånsin önskat och jag ÄLSKAR dig mer än nått i hela världen.
Puss min vackra ängel<3

//tiias

morrn morrn

God morgon. Vaknade för typ 20-30 minuter sen å det har vart underbart att sova inatt me tanke på att det inte vart nån sömn igår natt. Så jag la mig 22:00 nån gång igår men innan pratade jag me älsklingen i telefon för jag ville höra hennes röst å veta att resan hem hade gått bra innan jag la mig. Jag tycker det är viktigt att veta att den man älskar har det bra för då kan jag vara lugn:) Fick dock tråkiga sms inatt från älskling:( hon har fått några konstiga utslag på kroppen va rädd för va det kunde vara..:S å jag vaknade inte när jag fick messen så jag hoppas verkligen att allt är bra. Önskar iaf jag kunde vara hos hjärtat nu iaf å bara ligga å hålla om henne och va vid hennes sida. Kommer vänta på att hon ska vakna å sen höra av sig..så det är va som e först planerat idag.

Sen ska jag städa å vänta å se om mitt wow påfyllning kommer idag eller inte..sånna fall om det kommer blir det nog spela lite wow.:D

Älskar min underbara å vackra prinsessa Nathalie och kommer aldrig att lämna hennes sida. hon är viktigaste delen i mitt liv och hoppas det förblir så, att mista henne skulle vara det värsta som skulle kunna hända:(
LOVE YOU HONEY<3

Skriver senare: //Tiias

Crazy or not?^^



Kom nyss hem från stan. å vilket skit väder det är ute:S Har iaf lämnat älsklingen vid stationen för ett par timmar sen:( känner mig redan så jävla ensam utan henne här:( Kommer sakna henne sjukt mycket kan jag bara medela för den saknaden jag har nu å vi har vart ifrån varandra i 3,5 timme..:S det känns skit tragist att behöva skiljas ifrån den man älskar:/ Men nu är det som det är och jag kommer att stå ut tills dagen vi kan flytta ihop. för min älskade ängel är mitt liv, min värld och mitt allt:) SAKNAR DIG BABY!!!!:( Sen efter gumman åkt så gick jag en snabbis hem till Pierre å hälsade på för det va 1,5 timme tills mitt möte börja som jag skulle på. Sen vart det mötet å sen efter det raka vägen hem för jag är sjukt trött och jag ska lägga mig tidigt idag men väntar på att gumman ska ringa å säga att hon kommit hem helskinad:) då kan jag sova med gott samvete sen:) Att veta att gumman har det bra är viktigt för mig. så det är va jag ska göra ikväll..vänta på ett telefon samtal sen sova:)

You are my everything<3


Btw skrev att det va kasst väder. hmm ja hur ska man förklara vädret i Trollhättan idag..hmm Det regnar, åskar, är dimmigt, snöar och haglar..:S SNÖÖÖAR I AUGUSTI..:S Jag ljuger inte det är fan sant..haha allt på en gång. å haglet va inte dåligt..som kulor..ska visa bild men det va 15-20 min efter det haglade så dom hann smälta lite men dom va redigt mycket större. Men detta är det konstigaste väder jag någon sin vart med om..:S SNÖÖÖ:S



Ja va säger man..:S Hagel/Snö. det är mitten av augusti for fuck sake..:S
Im not CRAZY..Its damn true..haha

Saknar och älskar dig Nathalie. Glöm inte av mig sen:) Och glöm inte att du är min skatt och jag håller dig kär för all evighet. LÄMNA MIG ALDRIG:( btw fick brev av syster idag. Hon tycker du är söt å vill gärna träffa dig när hon kommer hem:) hoppas du vill det me:) Hon hälsar så gott till dig också sötis <3 :) ska läsa va hon skrev mer sen:) Love you<3

Updaterar mer senare..:P

//tiias


Left alone:(

Idag åker min älskling hem till Sandviken å lämnar mig här helt ensam:( Kommer inte kunna träffa henne föräns i slutet av september igen:'( så det kommer va många långa å sega dagar med mycket saknad efter henne:( Specielt när man ska gå och lägga sig när man nu är så van att ha henne vid min sida och vakna upp med henne bredvid mig. Känns verkligen skit att hon måste åka idag:( Önska jag kunde stoppa tiden här å nu!

Hur som hälst så ska inte älsklingen behöva sitta 6-7 timmar på tåget med tom mage:) Tog en promenad på 50 minuter för att hämta ut pengar för jag ska bjuda hjärtat på en trollhätte pizza innan hon ska åka:) Romantisk middag för 2;) Men hoppas hon älskar mig för det lilla jag kan ge henne:) Är inte rik eller framgångsrik men kärlek har jag massor av och all min kärlek går till den speciela personen som min NATHALIE:) Hon är speciel för mig och betyder allt för mig.

Älskar dig gumman och jag saknar dig redan:( <3<3<3

Nu ska jag ta mer kaffe för det behövs för vi har inte sovit en blund inatt:) så idag blir det en lång dag. så jag skriver mer senare eller imorrn. Nu ska jag ta kaffe å pussa min sötnos:)

//tiias

långa, tråkiga dagar

Senaste dagarna har vart långa och tråkiga, kasst väder å absolut inget att göra:S Men det är la så det är ibland:D Idag händer absolut inget specielt va jag vet mer än att man ska försöka överleva nu ett par dagar till utan cigg:( för jag har 1 cigg kvar nu å absolut nada pengar så jag kan inte köpa cigg föräns nästa vecka tidigast:S så mitt humör kommer nog vara toppen om si sådär 2 dagar:P haha men men ska försöka lösa det på ett eller annat sätt:)

Älsklingen ska snart åka hem med:( så det kommer bli tomt utan henne här. Men hon har ju annat å göra innan skolan börjar igen så jag får försöka klara mig utan henne ett tag, men kommer bli tråkigt å jag kommer sakna henne skit mycket:/ Men det är bara att bita ihop för jag vet ju att vi ses snart igen..eller aa så snart vi kan:)

Ne usch har inget annat å skriva så jag stoppar här.

Love you Nathalie <3

//tiias

Nya datorn

Har totalt glömt att skriva att jag har fått igång min nya dator som jag skickade efter för ett par veckor sen:P fick dock inte igång den först för jag trodde moderkortet var trasigt så jag skicka in det så kollade dom upp det å jag fick ett mail att dom hittade inget fel på kortet och att dom skulle skicka tillbaks det till mig:S Jag fick tillbax det i måndags eller när det va å kopplade in det igen å fick samma fel igen å jag fatta verkligen inte va det var för fel. Testade olika minnen, grafikkort, nätdel med mera men fick samma fel hela tiden:/ tills jag va på väg att ge upp då jag fick syn på en sak jag hade missat..haha det va så jävla pinsamt så det inte va sant plus jävligt irriterande med tanke på att jag kunde fått igång den innan jag skicka in den på lagning, haha va det var för fel håller jag för mig sj. va iaf redigt pinsamt:P och det gör jag aldrig om igen ;)

Men nu är jag iaf redigt nöjd med datorn och jag testar lie roliga spel nu som jag inte kunde spela på min gamla dator:/ men nu jävlar flyter det på som bara den:P är stor skillnad att spela nu än tidigare och roligare:)

Nu har jag och älsklingen precis kollat på filmen "EN LITEN PRINSESSA" den va riktigt bra, lyckligt slut för alla, nästan alla iaf;) men det är en film jag rekomenderar att se, å nu har vi dessutom precis ätit:) gjorde gormé middag idag igen:P Pasta med tonfisk med dressing och rödlök;) mumma..fast börjar bli lite små trött på det nu:O har blitt mycket av det de senaste:P

Blir nog mer film ikväll och mys med älsklingen min:)

Nu ska jag testa Far Cry 2:)

skriver mer sen

//tiias


Ångest



Morrning:P eller va ska man säga:) Vaknade för ca 1 timme sen å jag är mer än dö idag, kunde sova längre om så va men när kl e 16:00 så är det änna dags kanske att kliva upp ur sängen. Börjar får lite smått ångest eller va man ska säga att älsklingen snart ska åka hem till viken igen:/ vill ju att hon ska stanna här hos mig för det känns så underbart att ja henne runt mig å få hålla om henne och känna hennes närhet. Vet att skolan börjar snart för henne och att hon har lite annat å göra. Men önska iaf att tiden inte gick så jävla snabbt..känns ju som hon kom för nån dag sen bara men det har gått 1,5 vecka redan eller nått. Men känns inte som det iaf. Så det kommer bli tomt å ensamt igen när hon åker:( får hoppas det inte dröjjer allt för länge sen tills vi ses igen.



Idag är inget planerat på schemat ännu så vi får se va som sker. ska iaf ta disken sen tänkte jag. Nu sitter jag å snackar med bror på msn och dricker mitt dagliga kaffe å ska snart ta en smoke;) sen ska jag mysa med älsklingen me:) så det e iaf det som är planerat än så länge:)

Skriver nog mer senare.

Love you Nathalie S <3

//tiias

morrn

Morrn morrn..Vaknade för typ 1 timme sen nu:) Sitter nu här med mitt kaffe å kikar runt på alla communitys man använder till vilken nytta? Aldrig nån som skriver iaf å inte är jag ledsen över det..hehe men har man skiten får man ju kika den me:) Iofs ska jag inte skriva skit, för det va ju via lunar jag träffade min underbara flickvän Nathalie. hehe skrev ju till henne där sen blev det som det blev och det är jag jävligt lycklig över:) eller aa hon är verkligen enastående och gör mig lycklig så good bless lunar;) hahaha. Ne men allt kan ge nått gott nån gång tror jag:)

Idag är inte så mycket planerat på schemat mer än att jag ska göra gräddstuvad pytt i panna senare å sen mysa. Nu ligger älsk å gör en rebus. haha ska bli kul att knäcka den;) lyckades ju igår med lite hjälp. haha:D Annars vet jag inte va som sker iaf. men det lära vi märka senare:) Nu ska jag iaf ta mer kaffe och en smoke:)

tjohejsan.

//tiias


Dagens händelser


Ugly as always;) and red eye..haha

Idag vaknade jag och älskling vid 14 som vanligt..eller hon vakna före mig men jag vaknade då iaf:P sömn tuta som man är;) gick iaf upp å började dagen som vanligt med kaffe, cigg och ett toa besök, sen satt jag vid datorn medans gumman gjorde sig iordning och efter hon v klar vart det en promenad till affären och sen hem igen och kolla på filmen Patrik 1,5 å den va faktist bra för att vara svensk film:) brukar inte gilla svenska filmer..hehe sen efter filmen gick vi till Pizzerian och köpte oss var sin kebab pizza och så hade vi feta ost på som vi hade köpt tidigare när vi var i affären:) mumma säger jag bara..till maten kollade vi på 17 again å den va faktist bra den me:D

Efter filmen fick älsk en snille ide att gå ut å gå å jag va inte direkt motiverad till det men tog mig i kragen å gick med ut..va faktist riktigt skönt att få sig en liten promenad för det va ett tag sen sisst..vi gick ner till slussarna som vanligt å kikade runt å det va skönt väder ute oxå så det va skönt:) Nu har jag precis skrivit ett brev till min älskade syster å jag hoppas hon gillar det å att jag får svar tillbax:=) Nu sitter gumman å smokar i sig sin pizza bit som hon hade kvar sen förut och väntar förbrillt på mig för vi ska kika på film igen:) film film film..men det e kul att kika film å mysa;) så det e va jag ska göra nu..så hej svejs..:P

Btw lite bilder från idag;)


Pussar as always;) sweet


My cutie pie..love you honey <3


My sexy lady in black;)


Det va allt för idag xoxo;)

//Tiias


jaja.:P

Vaknade på 14:00 idag så man sov länge idag me:S jag å älsk som sa att vi skulle gå upp tidigt varje dag för att kunna spendera mer tid tillsammans..haha lättare sakt än gjort när det gäller 2 slöfockar som oss;) hehe men det e skönt att sova. Annars har det inte skett så mycket idag. har sett 2 filmer hittills och så håller jag på och tvättar nu. Älsk ska snart kolla på Paris my new BBF..sikken skit;) Så jag prata med bror så han skulle la komma hit på en kopp kaffe och tjöta lite skit=) så det e la det som skett/sker idag.

Love my honey pie<3

//tiias


Grattis mammsen. :D

Idag fyllde mamma 53 år så vi var hemma hos henne och fikade jag och hjärtat mitt, va trevligt som alltid:) haha Fick kakor, glass och kaffe och av oss fick mamma massa godis som hon älskar..För att vara ärlig hade jag glömt av att mamma fyllde år så jag hade inget köpt till henne så det fick bli en snabbis in på ICA Supermarket å köpa godis..haha men det e alltid poppis för mamma är ett godis monster:P Så vi var å firade henne förut iaf.

På vägen hem tog vi vägen förbi Netto och handlade lite mat och sen när vi kom hem så gjorde älsklingen hamburgare och det va mumma:D åt det iaf sen så kollade vi på Ensam hemma 2:) dom e coola dom filmerna:) Bror kommer snart hit på en snabb kaffe å tjöta lite sen får jag se va som händer, ska nog kolla på film å mysa sen med gumman:) så det e va som sker ikväll..så jag skriver mer imorrn eller nått.

Love you Nathalie <3

/tiias

FÖRSTÅ!!!

Kan inte folk ge upp? skaffa ett eget liv nån jävla gång. Jag/Vi vill bara vara ifred fatta det!!!!

RSS 2.0