2010

Vill bara önska alla ett gott nytt år:)


God fortsättning

God Jul & Gott Nytt År


Nu är julen över och jag kan säga att det va inte som jag tänkt mig. visst jag hade jätte mysigt hemma hos mor och fira julen med henne, bror och Jennifer, fick massa go mat å fina presenter, mer än jag förväntat mig iaf. TACK ska ni ha:)

Sen efter firandet vandrade man hemmåt i kylan å satte sig vid datorn och vänta på samtal från Nathalie som är och gottar sig i värmen på Kanarieöarna:) Jag e inte avis:P haha kanske lite. men hon ringde iaf via skype å skiten strula så jag hörde bara hälften av va hon sa:( förstår att hon har fullt upp nu men känns sååå skit att inte kunna prata me henne när jag vill som jag brukar kunna:( men det e ju för hon är utomlands. Men jag saknar henne så sjukt mycket nu å har gjort det länge men just nu e det fan värst:S Inser dagligen hur mycket Nathalie verkligen betyder för mig och hur mycket jag verkligen älskar henne. Jag hoppas verkligen vi kan få det bra tillsammans igen och inte bara för Theos skull utan för våran egna skull med:) Ord kan beskriva eller säga mycket men det kan inte säga allt jag känner för Nathalie och theo. jag e iaf sjukt lycklig att bli pappa till min son som nu inte är ett foster längre utan det är ett barn som ligger där inne i magen på Nathalie:) MIN LILLE SKRUTT^^ Jag ska skämma bort honom med massa kärlek det kan jag lova.

Önska bara jag slapp missa allt som sker nu under graviditeten, vill verkligen vara med men det blir lite svårt me tanke på avståndet sen så bor ju Nathalie fortfarande hemma å har skola med mera så det funkar inte så vidare bra kanske. Men sen när hon eller vi får en lägenhet och theo kommit ut då ska jag inte missa nått mer det kan jag säga. ska se min lille skrutt växa å bli stor. Jag e verkligen lycklig för denna stund men samtidigt livrädd med tanke på att man inte vet direkt nått om hur man ska gå till väga när man blir förälder^^ men förhoppningsvis växer man till sig och lär sig dagligen hur man ska handskas med allt:) ska iaf bli spännande och kul. Kommer iaf stötta Nathalie och finnas för henne och Theo. kommer aldrig svika dom.

Önska iaf jag fick ha Nathalie i min famn nu å bara hålla om henne och ge henne massa kärlek:( har haft skit svårt att sova den senaste tiden tack vare saknad och oro. Jag vet att hon har det bra för hon är med mammsen sin men visst är man ororlig iaf för jag kan absolut inget göra om något skulle hända. men får hoppas allt kommer gå fint iaf:)

Saknar och älskar dig Nathalie min sötnöt<3
Och pappa älskar dig Theo<3^^

Med detta inlägg säger jag God fortsättning och gott nytt år om jag inte skriver mer
Kramar tiias


Skön låt till N från M^^

Mark oh - Words


God Jul <3

Jag vill bara önska alla en God Jul!:) Hoppas alla får en underbar dag. Sj ska jag strax bege mig hem till mammsen å fira lite jul me mamma och bror som alltid^^ skönt på ett sätt när man inte e många på julafton:) men nästa år så kommer ju lilla Tjeo vara med oxå så då blir det anorlunda och roligare dessutom å fira:) men men God Jul. Nu ska jag göra mig iordning.

kramar Mattias


update

Nu va det ett tag sen man skrev blogg:P men det har inte skett så mycket det senaste så jag har inte haft något att skriva. Idag iaf åkte Nathalie å hennes syskon till Canarieöarna till deras mamma så Theo fick sin första flygtur idag:P lyllo unge får flyga före pappa^^ hehe men tror inte ha  kommer minnas det sen:=) Har precis ätit och kollat på film med bror och jennifer och nu testar jag mitt nya tangentbord som bror köpte te mig när han va på siba idag:) än så länge e jag iaf nöjd.:)

nu e det inte många dagar kvar till julafton å jag ska hem till mamma å fira som vanligt å det blir bara jag mamma och bror^^ så det blir lugnt me massa go mat sen blir det la hem och spela wow på kvällen^^ va ska man annars göra? jag har aldrig festat på julafton och lära nog aldrig göra det heller. vet ej varför men jag gillar inte att festa då:P

aja ne nu ska jag in å göra klart mina daily quest i wow sen blir det la sova för jag e sjukt trött idag:S

Skriver jag inge mer innan jul så "GOD JUL & GOTT NYTT ÅR" önskar tiias^^

//tiias


ooopsy daisy

Nu har jag inte skrivit på ett tag men jaa det finns inte så mycket som sker i livet som intresserar någon så va finns det att skriva?:P Jag mår iaf bra förutom man känner sig smått orolig och stressad men det går la över me tiden:) Snart jul ju, redan nästa vecka ju:P lägntar efter maaaaten^^ men annars kan allt kvitta. kommer sitta hemma på julaftons kvällen ensam och spela wow^^ de ni. haha kanske får me mig bror hit några dagar om man har tur med så man slipper va ensam på jul. haha inte för det spelar roll så sätt iaf. men men

jaja det va la allt. hörde en go låt på radio förut men hittar inte den mixen som dom spela men denna versionen e med skön^^

Chipmunk - oopsy daisy


Vill bara tillägga att jag älskar mina små sötnosar Theo och Nathalie <3 kommer alltid vara hos er vart jag än befinner mig, kommer finnas för er psykist som fysiskt^^

ja ne nu ska jag strax nana..så natti

//tiias


Onsdag 9/12-09

Dagens bild


wohoo idag kommer dom å mäter ut för golvena så jag antar jag får nya golv innan jul:P ska bli så skönt när allt e klart så man kan komma iordning igen, för nu e jag verkligen trött på att bo i storarummet:S Igår satt jag bara å slappa å kollade på några filmer som vanligt:P kollade på 1 bra film "The Curious Case Of Benjamin Button" handlar om en pojk/man eller va man ska säga som födds gammal till utseendet och blir yngre med åren som går:) jaa jag ska inte avslöa för mycket nu men den va riktigt bra faktist^^ sen i förrgår kollade jag på "The Black Baloon" handlade om en kille som har en bror som e atistisk eller va det heter. Den va lite små seg men ändå bra:) 2 filmer som e värda att se iaf enligt min åsikt:)

Idag händer inte så mycket, ska hem till mor en sväng sen antar jag annars vet jag inte. Imorrn ska jag iaf till läkaren ang min sjukskrivning sen på fredag ska jag till kuratorn och prata me henne jaa det e la det som sker denna veckan.

Jul snart med:) men för att vara ärlig vill jag bara att allt ska vara över för jag tycker jul e överskattat bara. Det ända jag ser fram emot är den goda julmaten^^ resten kan kvitta för min del. men nästa jul blir det ju anorlunda för då har man ju egen familj eller va man ska säga:) jul e för barn tycker jag hehe, det e iaf barn som uppskattar julen på bästa sätt å det e så kul att se barn på julen för det e då dom e som snällast å gladast:) men men vill att månaderna ska gå nu för jag längtar såå otroligt mycket efter min lilla skrutt:) Helt ofattbart att jag ska få en liten son^^ hoppas iaf allt löser sig me tiden med allt.

<3 Theo o N <3

//Tiias


Måndag 7/12-09

Ja inget har hänt idag mer än jag va i stan å fixa lite saker som va tvungen att fixas, annars har man bara vart hemma å tatt det lugnt vid datorn som alltid:P Försökt hitta lite gammla klasskompisar från 9an på facebook, fick tag på några st iaf:P eller väntar på svar för jag har laggt till dom som vänner:) så det ska bli kul att se om någon kommer ihåg bråkstaken från klassen:) kanske mig dom minns bäst. haha, får hoppas iaf dom har några fina minnen av mig än allt dåligt^^

Va ett tag sen man la in en daglig bild nu så jag e ju bara tvungen:P fick lite flipp nyss så jag tog en sååå söt bild^^ långhårig börjar jag bli så det e snart dags å börja använda plattången igen;) haha

Ja här e dagliga bilden iaf;)

alltid lika söt;) haha

ja det va la allt för idag, nu ska jag kila vidare å kolla på film eller nått annat skoj:)

Theodor <3 ;) "Theo" haha

//tiias


Söndag 6/12-09

Ja då va det söndag igen, veckorna går sjuk snabbt fast dagarna känns som evigheter:S Men det e för man inte har allt för mycket att göra på dagarna, men kommer ju bli ändring på det snart:) Hoppas verkligen dom kommer nu i veckan med mina nya golvmattor för nu e jag verkligen trött på att vänta å sen behöva sova i storarummet:( vill bara få iordning här hemma nu.

Helgen har vart lugn, har bara suttit vid datorn och kollat på en massa filmer:) inatt låg jag och kolla på "The way of war" sen kollade jag färdigt på "sagan om ringen: härskar ringen" sen satte jag på "sagan om ringen: De två tornen" men va tvungen att stänga av efter en stund för jag hade så sjukt ont i ögonen eller bakom ögonen det bara värkte å pullsera:s så jag försökte sova men det va lättare sakt än gjort så det vart en varm å skön dusch:P Brukar ju hjälpa när jag e bakis å det hjälpte faktist lite nu med så jag kunde iaf somna efter en stund.

Idag är jag trött som fan å mår en aning dåligt, tror jag börjar bli riktigt förkyld eller nått för jag e snuvig, huvudverk å ögonen värker:S men det som inte dödar det härdar:P ska iaf strax ta på mig å gå till affären å köpa nått att äta sen blir det nog lite glass med:P har blitt besatt av vanilj glass med krossad chocklad i:P sen när jag kommer hem ska jag kolla klart på "sagan om ringen" filmerna, har ju sista filmen sen med efter 2 tornen:P så det e vad jag ska göra idag iaf:)

Imorrn ska jag ringa läkaren med för att se hur det blir med min sjukskrivning för dom skulle ju höra av sig men det har dom ju inte gjort. å jag måste veta. så det e första planerna imorrn sen måste jag ner till stan å köpa tobak:) blir dyrt att köpa alla dessa jävla paket hela tiden:S

Aja det va la allt för denna gången.

Theo & N <3
//tiias


Torsdag 3/12-09

Ja nu har äntligen kylan nått till Trollhättan med:S frostigt å kallt som fan men snön har inte dykt upp ännu men jag tror det kommer innan veckan slut:) Vaknade för en stund sen och sitter å dricker mitt kaffe:P Igår kväll låg jag å kolla på massa filmer och käka pizza som vart över sen i förrgår:) Gjorde ju hemmagjord pizza me taco köttfärs, bacon, annanas och ost sen gjorde jag min egna vitlöks dressing och till det hade jag fetaost. mumms^^ så det vad jag gjorde igår. la mig runt halv 5 i morrse då jag låg å kollade på "Braveheart" men kom typ bara till halva filmen sen kunde jag inte hålla ögonen öppna mer hehe.

Idag ska jag till affären å ta en tvättid sen får jag se va som sker. ska göra nån mat med å kolla klart på filmen, annars blir det nog mest att slappa som vanligt:)

Jag väntar även på att mattläggarna ska komma nån jävla gång å lägga in nya golvmattor så man kan städa å komma iordning här hemma, börjar få panik av att ha allt stående i storarummet för man kan ju inte röra sig plus att det e sketet överallt:S vill få det fint nu å sätta upp saker på väggarna så det ser lite mer hemtrevligt ut:D får iaf hoppas dom kommer snart för jag vill få iordning före JUL iaf:)

Nathalie köpte "Theos" första kläder igår:) Jätte söt tröja och dom små skorna:)

//tiias


Tonight

Så skön låt å fin text^^

Alicia Keys - Try Sleeping with a Broken Heart


Kärlek är kompliserat men gör man bästa av situationen så kan man få allt att funka. Jag har alltid varit ärlig och trogen, så jag har aldrig behövt ljuga för den jag älskar. Å jag skulle inte börja nu heller. Jag är hellre lycklig med den jag älskar än olycklig me nån jag inte har känslor för. så e det bara.

Nu ska jag kila vidare och tänka på framtiden och min lilla sötnos som ligger och sover nu:)
Theo du kommer bli pappas pojk;) <3

//tiias


RSS 2.0