Lägenheten:)

Ja då va man äntligen klar med allt som jag skulle göra me lägenheten, nu ska jag bara vänta på att dom ska komma å byta golvena så man kan göra alla små jobb efter som att sätta på alla lister runt dörrnarna å väggen men stort sett är allt annat klart:) så nu kommer lite bilder på hur det såg ut å har sett ut de senaste dagarna och hur det ser ut nu;)

Före^^

sovrum va blått innan:P


Hallen (Nathalie kommer med för jag har inga andra  bilder på hallen:P) Gult å fult va det iaf


Köket ba grått med kina tecken på tapeterna å en bård me kina tecken på med.


Badrummet (bryr er inte om mig:P) va turkos/ljusblått)


Ja det va lite smått hur det såg ut innan å jag brukar inte ta kort på lägenheten så det fick bli lite andra bilder, men hoppas man ser lite iaf;) Nu kommer bilder under tiden innan allt var klart:P

under reparation

Lite bilder under arbetets gång:P Nu till resultatet när allt vart klart:P

Bilder när allt är klart:)


Inte dom bästa bilderna men jaa ni kan ju se lite iaf hur det har gått:) bilderna i köket hade jag inte skurit bort all överflödig tapet så det ser la inte så kul ut men nu e det snyggt å ska la ta mer bilder senare när jag fått nya golv å fått in möblerna i rummena igen så ser det mer hemtrevligt ut;) men jaa nu ser ni iaf lite va som skett under förra veckan som gått, jag e iaf klar nu me det jag skulle göra. nu e det mattläggarna jag får vänta på:)

Nu ska jag ta min pizza bit jag har kvar å kolla på film:D natti natti

Theo <3
//tiias


Söndag *GÄSP*

Wiiee nu e det bara köket kvar att tapetsera å det gör jag imorrn sen ska badrummet målas men det går snabbt sen e allt klart:D känns såå skönt så på tisdag lägger jag antagligen upp bilder på allt som hänt senaste;)

Ikväll ska jag iaf komma i säng hyffsat tidigt för jag gick upp kl 07:10 imorrses:S på en söndag, haha. men det e lika bra att vänja sig att gå upp tidigt;) men imorrn ska jag iaf försöka sova nån timme längre.

Theo <3^^

//tiias


natti natti

God kväll eller natt kanske man ska säga:) Sitter här nu å har precis chatat en stund med folk på men å har miss mother in the phone:) Sitter nu och installerar nya CoD spelet å ska se om det funkar sen efter jag e klar med det ska jag faktist lägga mig och kolla på "Män som hatar kvinnor" å det e ovanligt att jag kollar på svenska filmer:P men jag kolla trailern på den nya "flickan som lekte med elden" och den verka bra å den e tydligen uppföljaren till "män som hatar kvinnor" så jag får la börja med den:P Är på så sjukt glatt humör idag å det e tack vare att jag vet att våran lilla "Theo" lever å frödas i magen på Nathalie och nu ser jag ännu mer fram emot att vår lilla skrutt ska titta ut:) Bara halva tiden kvar mer eller mindre:) LÄNGTAR!!!

Önska tiden kunde gå snabbare så nathalie kan komma hit innan så jag får ligga å klappa på magen å prata med vår lilla sötnos innan han kommer ut, för Nathalie ska försöka komma hit i december om hon hinner för hon har ju 2 möten tätt inpå varandra sen ska hon ju till sin mamma på kanarie öarna å fira jul iår. Nu vet dessutom hennes mamma och mormor om "Theo" och dom vart glada och tog det bra å det känns ännu skönare faktist:) dom vet om situationen som den är men allt är till för att lösas på ett eller annat sätt och jag hoppas allt kommer bli bra igen. Senaste har jag faktist funderat mycket på om det skulle kunna funka mellan mig å Nathalie igen och jaa om detblir som det låter så skulle allt funka för jag kan inte komma ifrån att jag fortfarande älskar henne trotts allt som skett. men jag kan vara berädd att ge allt en chans igen om det håller sig som det e nu:) just nu känns allt toppen, sen allt annat skulle bli så mycket lättare om vi kan vara tillsammans.  sen får vi våran egna lilla familj. Jag tycker för "Theo's" skull skulle det vara underbart om vi fick allt att fungera. men det e inte bara för vår lilla skrutts skull jag vill detta för som jag sa så älskar jag Nathalie och jag får vara dum eller idiot men jag vill ge allt en chans till sen för allt ont ger nått gott oftast, tycker iaf jag. Älskar man någon så starkt som jag älskar henne så anser jag att man kan förlåta 1 eller 2 å kanske fler gånger. Men jaa nu e det bara vänta å se hur allt slutar iaf men vi har pratat mycket å det låter och ser lovande ut:)

Så nu ska jag kolla film sen sova för jag har en del å göra imorrn:)

T&N älskar er av hela mitt hjärta <3 puss

//tiias


Min son:)

Wiie allt va bra med min lilla skrutt på UL idag:) fick veta könet å det är en liten Theo;) asså en pojk:) pappas pojk å jag ska lära han allt jag kan, haha. här e första bilderna på min son=)


Jag e såå otroligt glad och lycklig idag sen jag fick reda på att allt va som det skulle och att lilla skrutten mådde bra:D Ni betyder mest<3

ville bara skriva kort. nu ska jag fortsätta att grejja här hemma.

//tiias


Fredag 27/11-09

Dagens bild


Senaste dagarna har jag haft fullt upp med lägenheten för jag håller ju på å renoverar den så jag har inte hunnit skriva:) Men jag skrev sisst att jag skulle lägga upp bilder på lägenheten men jag gör det sen när allt e klart så får ni se hur det gått för mig. kommer lägga upp bilder innan, under tiden och när allt e klart. Igår va jag oxå å tog svin vaccinet:S har sjukt ont i kroppen idag men har inte tid att ligga och slappa för då händer inget här hemma. sla strax ställa mig å slipa väggarna i köket sen e allt färdi slipat då e det målning av tak, skåp och annat:) sen när det e klart e det bara tapetsering kvar så jag e nog klar till veckan som kommer.

Så fort jag e klar kommer dom å byter golv i rummena med:) ska bli kul me nytt;) fick ny toa dörr igår med så nu kan man stänga den utan att vara rädd att skiten ska falla sönder:P haha ska även åka å hämta tapeterna till sovrummet sen senare med för jag fick ju beställa dom för dom fanns inte inne. men men det blir nog fint när allt e klart:)

Idag e det även RUL, en dag jag verkligen väntat på så nu hoppas jag verkligen allt är som det ska. är orolig att det inte ska vara det men jag hoppas iaf det är bra. så nu e det bara vänta å se tills i eftermiddag.

ne nu ska jag fortsätta grejja här hemma:)

//tiias


Renovering påbörjad:)

Renovering av lägenheten har påbörjat:P Ska tapetsera om i sovrum, hall och kök. måla om i badrum och alla tak i lägenheten och byte av golv i sovrummet, hallen och köket med:D sen när allt är klart kommer det vara en ny lägenhet, bara en del små saker som dörrar å sånt som ska fixas med:) Just ja jag får nya toa dörr som va trasig redan när jag flyttade in. Idag har jag börjat me sovrummet å dra ner tapeter å det e typ klart sen ska jag på hallen å köket efter det:) sen ska det spacklas å slipas, efter det målar jag taken innan jag tapetserar å så blir det i alla rumm så man slipper spilla på nya tapeten:)

Jag kommer göra allt jobb sj förutom byte av golvena för det e jag nog inte best på;) men denna gånge ska jag iaf va mer nogran med tapetseringen för jag slarva med vardagsrummet var av lossnat lite i hörnena, tog inte bord dom gamla lagrena me tapeter utan tapetserade på så då lossna de gammla så där av lossat i hörnen. så nu ska jag va duktig denna gången iaf:)

Har valt en svart tapet me vit/silvriga ränder i sovrummet var av jag tror blir snyggt, sen ljusgrå tapet i hallen och vit tapet till köket med 2 olika vita nyanser i samma. kommer lägga upp bilder på lght innan sen under tiden jag donar sen efter så alla får se:P men nu orkar jag inte lägga in bilderna på sovrummet av det jag gjort nu. kommer nog imorrn lite bilder:) Men tror iaf att det kommer bli snyggt när jag e klar:)

Kommer nog få lite hjälp av Emma och Dennis imorrn för emma e ju utbildad tapetserare eller snart iaf:P så hon kan hjälpa mig å dennis erbjöd sig sj så varför inte:P Men nu e jag klar för dagen och jag är svin trött. Så nu ska jag krypa ner i sängen i mitt nya sovrum alltså i tv rummet:) har allt här inne nu så det e full packat här:)

Så jag skriver mer imorrn. Natti natti.

T jag längtar efter dig:)

//tiias


Pappa?!:)

Hehe jag sitter verkligen och försöker föreställa mig som pappa:) va ute och gå med bebisen i vagnen och ja bara va pappa till en liten skrutt. När jag tänker på det ser jag fram emot det skit mycket men kan ändå inte föreställa mig ännu att bli pappa, Har ju alltid tatt hand om mig sj å gjort va jag sj vill utan att behöva ta ansvar eller tänka på nått annat. Mitt liv kommer förändras totalt men jag kan ju iaf säga det att det e nått jag verkligen ser fram emot för jag kommer absolut inte sakna mitt liv som jag har nu eller haft.

Jag ska göra allt för att bli en bra pappa och en bra förebild, skrämmande men spännande;) man växer in i rollen som förälder rätt snabbt tror jag sen blir allt till en rutin oftast, visst kommer det alltid hända saker som man kanske inte förväntat sig men de mesta blir en rutin. Men jag längtar sååå mycket tills dagen vi är på BB å den lille tittar ut;) kan tänka mig att Nathalie är mer orolig å skrämd för den dagen:P men tror iaf att när allt e klart kommer det vara den bästa dagen i våra liv iaf:)

Jag kommer iaf aldrig försvinna eller svika mina barn, har sj blitt sviken av min egna far under min uppväxt å han fanns inte där för oss och så kommer det aldrig bli med mina barn. Det kommer vara viktigaste av allt i världen för mig. vill inte att mina egna barn ska hata mig. Kommer göra allt för dem å för att allt ska fungera. Jag kommer iaf alltid ta mitt ansvar och finnas där både psykist och fysiskt för både barnets skull och för att stötta å hjälpa Nathalie, det är nått jag å nathalie har tillsammans. Tror vi kommer bli bra päron;) haha.

Men det jag ville komma fram till att jag har svårt att se mig ännu som pappa:P

ser jag ut som en pappa?;)


//tiias


dröm

Dagens bild;)


God morgon:) uppe tidigt idag trotts jag la mig sent men det e för nån uttråkad själ ringde å väkte mig;) haha men det känns skönt att komma upp tidigt för så kommer man förhoppningsvis isäng tidigare ikväll. Helgen va lugn för min del, bara blitt massa film och mat;)

Inatt hade jag värdens konstigaste drömmar:P minns dock inte allt jag drömde om men en cool dröm jag hade det va att jag, brorsan och nån blond tjej jag inte vet vem det är men iaf, Vi var karaktärerna i ett spel "Metroid" :) allt känndes så jävla verkligt för trotts att allt var ett spel så va det ändå verkligt för jag va ute i fight/krig me massa monster sen så skulle jag springa iväg efter på ett möte på soc:P haha så det va som att allt va real world. Coolaste va att vi hade dräckterna från "Metroid" spelet i drömmen å kunde göra allt man kan i spelet:) tänk om det kunde bli verklighet då skulle jag tycka det va coolt:) Iaf så va det en cool dröm men svårt att förklara i detalj:P Sen drömde jag massa annat men kommer inte ihåg riktigt så jag kan inte förklara drömmen. Vaknade nu iaf av telefonen och jag va genom svettig:S hehe så nått dumt va det säkert jag drömmde om.

Idag ska jag försöka ta tag i disken å plocka upp lite här innan det blir en missär här hemma, sen ska jag försöka ta mig till mammsen för mina cigg börjar ta slut å jag får inga pengar förrens på fredag:( så jag ska kolla med bror om jag kan låna lite mer tobak av honom. sen vet jag inte va som sker riktigt. Nu ska jag iaf försöka vakna till liv innan:)

//tiias


Tråk söndag

Dagens bild


Söndag idag ja:) Som alla andra söndagar så har man tråkigt;) Men det är ju tråkigaste dagen på hela veckan. I helgen har jag inte gjort ett skit mer än kolla på film å spela massa små spel på msn:P Vinner ju bara så det e inge kul;) ska nog snart göra nått att äta å kolla på ännu mer film:)

Jag har verkligen tappat tråden för att skriva massor, kanske för att det inte finns så mycket att skriva. eller joo det finns massor men inget jag kan skriva nu iaf för jag vet inte hur allt kommer sluta så jag vill inte skriva nått som sen inte blir som man önskar. Jag har alltid varit förhastad i många saker som sen slutat i kattastrof och så vill jag inte ha det igen så jag ska börja tänka mer å känna efter va jag verkligen vill, tycker och tänker. Visst jag vet precis hur jag vill ha det men det e inte säkert det blir som man sj vill. men man kan alltid hoppas på det bästa.

Första jag iaf vill är att lilla T ska komma till världen för jag längtar såå otroligt mycket efter det:) eller finns en sak till jag vill innan dess men det håller jag för mig sj:) lika bra bäst så:)

//tiias


Fredag 20/11-09

Me 2009

Fredag kväll och har precis ätit stroganoff med pasta å sen ätit skruvar å cola till "American history X" är nog den bästa film som gjorts, väldigt starkt budskap i den filmen. Jag är neutral hatar ingen men älskar ändå den filmen. Edward Northon är sjukt bra skådis tycker jag och han gör verkligen rollen bra som Derek i filmen:) Annars idag har jag träffat mor en sväng och sen har jag bara tatt det lugnt som vanligt.

Har haft kluvna tankar idag men har väl fått de svar jag ville ha kring tankarna och det känns skönt, vill se frammåt och inte bakåt mer så får börja försöka lita på allt. Visst är det lättare sakt än gjort men jag ska verkligen försöka, Men kluven har man vart många gånger men allt går att lösa på ett eller annat sätt om man bara vill och ger allt man kan för att få allt att gå som man vill. Jag är iaf beredd att ge allt bara för att få chansen att lösa allt för det e inte så här som allt vart som jag vill ha det det vill jag absolut inte. Hur som helst blir nog allt bra förr eller senare.

Hoppas allt blir bra iaf.

Idag var det exakt 1 år sen jag å N träffades första gången:) har gått snabbt å mycket har skett under färdens gång:P:S Man måste ha motgångar för att kunna ta emot alla framgångar eller va e det man brukar säga;) så 1år med underbara stunder, och tråkiga lessamma stunder och en liten T på allt:) ja kan man begära nått mer;) hehe ne nu ska jag inte vara sån. Nathalie är en underbara person va som än hänt, oftast har allt en förklaring till att det blir som det blir. Men vi är vänner och det känns faktist skönt för att vara helt ärlig. Kan medge att jag saknar dagarna jag fick spendera tillsammans med henne för det va verkligen underbara dagar. en del skulle aldrig acceptera allt som skett men jag kan verkligen inte hata en person som jag älskar innerst inne, kanske för stunden men inte i all evighet, Jag och N har verkligen en bra vänskaps rellation och det vill man inte bara kasta bort. vem vet vi kanske inte är ämnade för varandra som par utan som vänner eller så har allt gått åt helvete av nån anledning, visst är distansen påfrestande som fan när man inte kan ses när man vill å det förstör en hel del med men jaa allt har en orsak till att det händer oftast iaf. Men nu är vi iaf vänner och det e jag glad för:)

Bild från första gången vi sågs eller dagen efter för första kvällen togs det inte så många bilde:P


Gud va jag längtar tills på fredag. kan knappt bärga mig vill see bilder nuuu och verkligen få reda på att allt står rätt till. jag känner på mig att allt är som det ska men ändå men vill ändå veta. snälla bli fredag nu.

Black eyed peas - I Gotta Feeling


Trevlig helg allesammans.

//tiias


Tråååååk

Allment tråkigt ikväll:(

  

Ja va gör man inte när man har tråkigt? Joo gömmer sig i blommerna;) haha

Har ätit och kollat på film bara, men nu har jag sjukt tråk. funderar på om man ska ta en promenad eller kolla på mer film. blir nog film för det regnar ute haha. aja tråkigt är det iaf:(

//tiias


Torsdag 19nov 2009

Dagens bild.


Har världens jävla huvudverk idag och verk i nacken:S är skit jobbigt, brukar få så nån dag i månaden. Igår låg jag och kolla på lite olika filmer som vanligt:P "The Ugly Truth" "The fast and furious tokyo drift" och "The Girl Next Door" får kolla på gammalt som nytt för jag har sett allt nytt som finns ute redan. Men jag har typ blitt besatt av att kolla på film känns det som:P Sen prata jag med N i telefon igår med:) Blir UL nästa vecka, tråkiga är att jag inte kan vara med:( hade verkligen vela va med å se va som händer där inne i magen å få se det lilla livet:) men men ska iaf inte missa när skrutten kommer ut:)

Idag ska jag till affären en sväng senare sen blir det hem igen och plocka iordning här hemma, iaf det lilla som ligger framme innan det blir kaos:P sen ska jag äta å kolla på mera film:) blir 2 gammla filmer va jag vet iaf "Eragon" och "Resident evil 2" sett dom förr men det va ett tag sen nu. Annars sker la inte så mycket mer.

Hoppas verkligen allt kommer bli som jag vill att det ska bli i framtiden, vissa saker ser jag fram emot att se om det blir som man tänkt sig, hoppas verkligen det iaf.

Längtar efter dig:)

//tiias


Onsdag 18/11-09

Dagens bild.Uppe me tuppen idag:P hehe kanske inte riktigt men det e tidigare än va jag brukar gå upp:) Har haft skit svårt att sova inatt för jag har vaknat hela tiden så man känner sig inte direkt utvilad. Mamma ringde som en tok på telefonen nyss å väckte mig:( men jag ska med henne till stan om en stund för jag ska ner å lämna in nyansökan för mitt bostadsbidrag för 2010 å skulle gjort det för ett tag sen. Sen vet jag inte va mor har för planer. så får se va som sker:)

skriver mer senare, nu orkar jag inte. ska hämta en kopp kaffe iaf så man vaknar till liv:)

//tiias


Snart slut på året

Dagens bild:)


Snart gått hela året och jag kan säga att det att 2009 har nog vart det jobbigaste året ever:S allt har verkligen bara blitt så fel som det kunde:( samt slutet av 2008 då pappa åkte in:( och det tog slut mellan mig å N första gången. Sen början av januari då gick jonna bort och det va begravning sen kort efter det gick Jesper bort som va en nära vän till mig. sen efter det har man mått dåligt men har ändå kämpat på. sen i juni träffade jag N igen och allt va toppen hela sommarn å lite till men det sket sig igen efter 5månader:(

Ända posetiva var la tiden vi spenderade tillsammans och sen att lilla T blev till;) så detta året har vart si sådär om man säger så. Jag hoppas iaf på att 2010 blir ett bättre år med lite mer glädje:) iofs så kommer 2010 vara bästa året ever för det e ju då Våran lilla T kommer till världen och jag längtar såå otroligt mycket efter det:).

Hur som helst känns allt bra för tillfället och jag känner mig glad av vissa anledningar, det som gör mig mest glad är väl att jag å Nathalie kommer så bra överens just nu och att vi kan diskutera saker och ting som vuxna människor:) dels för barnet skull sen för våran egna skull. Men jag känner mig riktigt glad nu för tiden iaf;)

Vaknade nyss å satte på mitt berömda kaffe sen gick jag på toa å sen kollade jag posten, visst hade jag fått ett vykort från min pappas förra fru:S skicka å sa grattis till att jag skulle bli pappa, hur hon nu fått reda på det:S sen att mina syskon saknar sin storebror. men jaa dom e så stora så dom kan kontakta mig sj om dom saknar mig för jag vill inte ha nått me deras mamma å göra me tanke på allt hon ställt till med. fattar inte änns hur hon kan med å skriva te mig efter allt. Är trotts allt hennes jävla fel att pappa sitter där han sitter å jag vet att allt bara är en lögn:S så vill mina småsyskon ha kontakt med mig kan dom höra av sig själva till mig å inte via sin mamma, för dom e som sakt tillräckligt stora nu så dom kan både skriva, ringa eller ta sig hit.

Mitt barn kommer aldrig få träffa den människan iaf för jag lovar att hon kommer förpesta dess liv med å det kommer jag aldrig gå med på, för jag kan inte tänka mig att någon av barnen mår bra just nu med en pappa som sitter i fängelse, å hon e sjukt benägen att hitta på saker å ting för att göra livet surt för alla andra. men mig har hon inget mer att komma med eller säga. Thats it!

Idag är inget direkt planerat ännu mer än att jag ska försöka vakna till liv sen får jag se va som sker:)

Saknar saknar saknar dig:(

//tiias


Snart jul igen

Dagens bild:)


Nyvaken å har huvudverk som fan:S Vaknade av ett sms haha det e inte vanligt jag brukar vakna av det men jag har sovit skit konstigt inatt, vaknat hur många gånger som helst å drömt massa konstiga saker. Idag så ska jag på möte nere i stan kl 14:00 å det e la det som e planerat just nu. sen måste jag skicka in papprena så jag får mina pengar i slutet av månaden. så idag blir det lång promenad för min del:) men kan vara skönt om det inte e svin kallt ute vill säga.

Snart e det Jul igen då, för mig känns det som en helt vanlig dag förutom att man får all go mat:) presenterna skiter jag i bara jag får julmat:P ända som e viktigt på jul. i år ska jag inte änns jul pynta nått hemma har jag bestämt mig för, jag ska ju ändå inte fira julen hemma, går ju alltid hem till mamma:) Men från och med nästa år så kommer julen betyda mer för mig för då har vi lilla T å då får allt en helt annan mening:) Julen va skoj när man sj var barn när tomten kom och man fick klappar:) så nu får man föra det vidare till nästa barn:) så det kommer bli skoj:) Men i år kommer det vara som det brukar.

Nu ska jag försöka vakna till li och sen får vi se va som sker innan jag ska dra:) Men alla får ha en toppen måndag:)

Novaspace - One more try


//tiias 


Volbeat - I Only wanna be with youI don't know what it is that makes me love you so
I only knew I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only knew I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked if I cared to dance
I fell into your open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you


Lugn helg:P

Dagens bild..Hahahahaha


Helgen har vart lugn, har bara vart hemma å kollat på film å suttit på msn å igår åt jag en underbar kebab pizza med fetaost på "mumms" annars har det inte skett mycket.

Inatt innan jag la mig låg jag å prata me lilla T;) hoppas h*n hörde allt jag sa för jag babbla på en massa haha men jag ska göra allt jag lova;) Längtar efter vår lilla T, ska bli underbart att få ha h*n i famnen å bara kolla på den lilla skrutten:) KOM NUUUU!!!

Idag ska jag plocka upp alla kläder som ligger här å där sen ska jag diska, efter det får jag se va som sker. Blir la som alltid att man e hemma å tar det lugnt:) nu ska jag fortsätta vara social mot min kaffe kopp och N:P

Ha en underbar söndag:)

//tiias


kass start på dagen

Dagens bild;) haha


Idag valde jag en bild från 2000;) haha så här såg jag ut då;) Nee kanske inte riktigt men ändå:)

Vaknade nyss å jag har sån friktansvärd huvudverk och är sjukt sugen på kaffe:( Men kaffet e ju slut så jag måste fixa det under dagen, allt e ju fan förstört om jag inte får i mig mina koppar på morgonen eller när jag vaknat:S så jag ska vara kortfattad just nu, Igår hände inget specielt å idag blir det la samma, har sån verk i nacken så jag ska bara ta det lugnt. Men nu e det kaffe jakt som gäller sen får vi se va som sker.

Joo en sak:P Jag ska ju bli pappa som alla vet:) men fick reda på igår att min syster väntar barn med å hon e beräknad till den 20maj 2010:D så jag ska bli morbror oxå:) pappa och morbror på samma gång typ:P skiljer sig 1 månad typ på beräkningen;) ska blii såå skoj:D

//tiias


fredag natt

Fredag natt och man har vart hemma hela dagen, tänkte kilat iväg förut på party men stanna hemma å tog det lugnt framför tv:n till några filmer. så det har vart lugnt ikväll, ska nog snart lägga mig å sova.

//tiias


Fredag 13/11-09

Dagens bild:)


Orakad å ser allment för jävlig ut:S men men va fan;)

Vaknade kl 12 när telefon ringde och har precis kokat kaffe och pratat i telefonen:) Igår fick jag städat å tvättat å det känns skönt som fan, sen efter tvätten vart det mat å film, kollade på "Adventureland" den va la bra men inte jätte bra men funkade:) sen efter den vart det "Spread" med Ashton Kutcher den filmen har fått massa dålig kretik men jag tyckte den va bra men slutet sög som fan så det förstörde hela filmen, men annars va den helt okej att kolla på. Jag tror jag blitt film beroende eller nått för det e allt man gör känns det som, men tiden går snabbare om man gör nått:)

Idag vet jag absolut inte va som händer, antingen är man hemma å kollar på film eller så drar man iväg nån stans beror helt å hållet på va som händer ikväll. men det lära jag se sen:) Nu ska jag fortsätta att dricka mitt kaffe å vakna till liv:)

//Tiias


kort update

Nu va tvätten igång:)Men men idag så va min älsta syster hemma hos mamma å hälsade på men jag kände ingen lust alls att gå hem till mamma trotts jag inte träffat henne på flera år, senast var jag nog 20år så det e snart 6år sen, Men jag har försökt få kontakt med henne flera gånger, senast var förra sommaren när jag ändå va i GBG 1 hel vecka å inte långt från där syster bodde men det passa ju inte att träffas då för hon hade viktigare saker å göra tydligen men sa det inte rakt ut. sen dess har jag skitit i att kontakta henne å ser ingen anledning att göra det heller, varför ska det passa nu för å på hennes villkor? Ne jag klarar mig bra utan henne. Tråkigt men sant.

//tiias


Äntligen:)

Woohoo:) Jag har fått städat idag ordentligt oxå:P redig jag känner mig:) Nu sitter jag å väntar på att kl ska bli 19:00 så man kan börja tvätta:S lagom kul eller? NOT!! Men det måste göras ibland med:) Sen när jag är klar med tvätten blir det mat och film hade jag tänkt mig, ska kolla på "Adventureland" för det sägs att den e bra. tänkte kollat på den för ett tag sen men skippa det men nu får jag la göra det:)

Idag ska jag iaf försöka komma isäng hyffsat tidigt iaf har jag sakt flera dagar men idag har jag vart sjukt trött hela dagen plus att jag grejjat hela dagen typ så kommer va dö sen efter tvätten;) haha, så det blir bara 1 film idag.

Imorrn e det fredag å inget e la direkt planerat ännu så jag får la se va som dyker upp om man sitter hemma eller va man gör.

Va en medel ålders kvinna som hoppade framför tåget häromdagen här i thn:( RIP. Men jag har alltid funderat hur man kan göra nått sånt? bara stå och vänta på tåget å sen se det komma å bara få för sig att ta det klivet ut på spåret:( då måste man verkligen må riktigt dåligt:( det är tråkigt att sånt sker faktist men va har man för tankeställning till ett sånt beslut, Jag skulle kunna stå å vänta men att ta klivet ut bara:S usch säger jag bara:(

Nog om det, nu ska jag sortera tvätten sen tvätta:D

Skön låt:)

We've been together yesterday,
you tried to find the only way.
At the right time you'll be mine,
and our love will always shine,
tell me when will you be mine.

chorus:
dance will u dance with me all night,
your arms will hold me tight,
we'll dance until the the mornin' light.

oohhhhhh oh oh oho hhhhhhhh

chorus (x2)

oohhhhhh oh oh oho hhhhhhhh

I hope you come and find my heart,
I've always loved you from the start.
At the right time you'll be mine,
and our love will always shine.
Baby say that you'll be mine.

chorus (x2) 

oohhhhhh oh oh oho hhhhhhhh
(dance with me all nigh-t)
oohhhhhh oh oh oho hhhhhhhh


//tiias


Torsdag 12 nov

Dagens bild.


Vaknade nyss av telefonen som ringde, men det va en ljuv stämma från andra sidan så klart man inte kunde lägga på fast man e trött som fan, Sen kände jag att det va lika bra att kliva upp ur sängen så man inte sov bort hela dagen som vanligt:P Idag ska jag tvätta kl 7 till 10 å innan dess får jag se va som sker, måste iaf fixa lite här hemma för idag ska jag fan ta ur tummen ur röven å fixa det, skriver det jämt men händer aldrig nått men idag ska jag göra det:) sen blir det la film senare som vanligt. Skulle lägga mig tidigt igår igen men nej nej så vart det ju inte. kollade på en tjej film som alla säger;) "Material Girls" haha den e faktist helt okej att se, sen kollade jag på "one last thing" handla om en pojke som e döende av canser som får en sista önskan innan han dör, den va riktigt bra och lite smått sorglig, men pojken hade en stark vilja å ett glatt humör trotts all smärta. Sen efter den kollade jag på klassikern "mr and mrs smith" haha så bra film med Angelina Jolie och brad pitt, sånt förhållande skulle man ha:D haha.

Det va la dom filmerna man gick igenom igår, får se va det blir för nått sen. Kollar på gammalt som nytt för nu har jag sett allt nytt som finns ute så nu får jag gå på de gammla filmerna. men men nu ska jag ta å plocka lite.

Ha en toppen dag allesammans:P

//Tiias


Känsliga jag:P

Dagens bild :P

tittut;)

 
Hej hopp:)

Vaknade för en stund sen och har sån jävla huvudverk idag så det inte e sant:( Måste försöka sova mer än va jag gjort senaste tiden, skulle laggt mig igår kväll när jag va trött men nej då jag la mig och kolla på massa filmer med Hilary Duff, "The perfekt man", "Rise your voice" och "A Cinderella story" har sett dom förut men dom e fan bra å sen Hilary Duff är inte dåligt fin:P Men hon påminner om en person jag känner, vet inte hur med det finns drag som påminner:P En sak e sjukt iaf för jag har blitt så jävla känslig senaste tiden, med det menar jag att kollar jag på en film med massa tråkiga scener så blir jag tårögd å börjar nästan grina haha. kände av det inatt haha. men en film jag grät mycket till var Seven pounds med Will Smith den va fan sjukt sorglig:S aja jag har blitt känslig;)

Jag undrar hur jag kommer reagera när lilla T kommer:P för jag har bestämt att jag ska vara där när h*n födds för det kan jag inte missa, inte en chans att jag missar det. men lycklig kommer jag vara:)

Idag ska jag till mamma en sväng senare tror jag iaf:P sen ska jag la inte göra mycket mer. jo plocka upp här hemma men det ska jag göra nu snart om huvudverken vill släppa lite. mer kaffe blir det nu iaf:P

//tiias


TJag vet inte vart jag ska börja men som alla kanske vet redan så har Nathalie bestämt sig för att behålla lilla T:) Och jag är faktist glad över det beslutet va jag än sakt innan, för jag och Nathalie kommer verkligen bra överens nu och kan diskutera som vuxna personer. Tycker personligen det är huvudsaken att båda kommer överens och att båda kommer finnas för T, Visst kunde allt vart bättre men nu e det som det är och man får göra bästa av situationen för man får faktist ta snavar för det liv man skapat. Jag kommer aldrig att svika mitt barn oavsätt vad. För T betyder mer än allt för mig, längtar så efter att få ha H*n i famnen och se min lilla skatt:) Jag vet att en del kanske inte alls håller med mig om det jag skriver men hade personer vart i samma sitts som mig hade dom förstått. Finns vissa saker som jag krävt och det kommer jag göra med men det är skit samma för jag är nästan 100 på att det är som det ska. Men inget kan slå känslan att veta att man ska bli pappa eller jo dagen man blir det slår nog allt:) ser iaf fram emot det.

Finns sjukt mycket mer jag skulle vilja skriva nu men kan verkligen inte det just nu, men hoppas jag kommer kunna skriva om det senare:)

Hoppas snart att N får en tid för UL för jag vill see bild på lilla T och veta att allt är som det ska, det tror jag men ändå vill jag veta det:) Att vi kallar bebisen för T är för blir det en flicka ska hon heta Tindra och om det blir en pojk ska han heta Theo men eftersom vi inte vet kön så får det bli T;)

Jag hoppas på en ljus och lycklig framtid trotts allt:)

Nu ska jag ta å göra lite mat för jag svälter snart ihjäl, idag blir det köttfärsås med pasta:)

//tiias


Tis 10/11-09

Dagens bild:)


Bara för att jag är så söt lägger jag ut ett hångel till världen (K) Hahaha..Kiss me back?


Vaknade precis och sitter här med kaffet mitt men inga cigg:( kan det bli värre morgon eller? Ska iaf börja med att få i mig kaffet sen gå å köpa nya cigg, sen idag ska jag försöka städa upp lite här hemma samt att jag måste ta en tvättid nu idag med, skulle gjort det härromdagen men kom aldrig så långt. Kollade på "I love you man" inatt å den va faktist riktigt bra:)

För tillfället känner jag mig glad som fan av vissa anledningar:) men jag ska skriva mer senare behöver en cigg nu:P

//tiias


sjukt trött idag

Ja då har man vaknat precis, känner mig dock inte utvilad alls:S la mig vid 6 tiden men låg å vred å vände mig å somna nån gång efter 8 men har vaknat flera gånger under dagen så jag e sjukt trött:S Idag vet jag inte va som sker ännu men det lära jag märka senare, nu ska jag iaf kolla om det finns nått skoj på tv:n.

//tiias


Helgens bravader

Idag har jag bara legat å mått skit å bara tatt det lugnt till ett par filmer. Så finns inte så mycket mer att skriva om dagens händelser. Fredags va det spel och fest kväll hos Martin och Jenny, igår va jag på fest hos Mikael Wikman och jag skulle vara nykter;) Yeah right hann inte va där mer än 10min föränns jag hade en grogg stående mitt framför mig:P så det sluta inte med att man va nykter iaf haha. Hade faktist riktigt trevligt, sociala och trevliga personer allihopa, känner ju inte allihopa ännu men det kommer la mer tillfällen vi kommer ses å festa ihop:)

Här e lite bilder från gårdagen:) Börjar me bilden på Alexandra som bakade en kaka;) "säger vi;)"
Glatt gäng detta:D

Hade iaf en toppen helg me mycket alkohol, skratt och illamående;)

skriver mer imorrn eller senare för kl e massor nu. Natti natti

//Tiias


ändrade planer:)

Jaha det va den lugna kvällen för min del:P ska på fest om en stund nere i stan hos Mikael wikman men jag ska faktist vara nykter idag:) *Säger jag nu* haha ne men ska allt försöka att inte dricka för det e jag inte alls sugen på men att sitta hemma ensam e ingen höjdare på en lördag. Så nu ska jag strax hoppa in i duschen sen vänta på att emma ringer, skulle ta följe me henne tänkte jag:) såå kvällen blev ändrad:P

Så sup å svälj, ha en trevlig helg:)

//tiias


bakis

Dagens bild:)


Fyyy va jag mår pyton idag:S Va inställd igår att va hemma å ta det lugnt men sen så fick jag förfrågan att följa med hem till några vänner å äta nått gott och spela lite sällskaps spel:P men det vet man ju hur det slutar, massa alkohol, drack 8öl å massa äcklig HB:S så när jag kom hem eller aa hem till kompisen så hamnade jag inne på toa en stund, Uscha säger jag bara, värsta va att det va bara massa blod som kom upp så jag vart skit skraj ett tag:S Men hoppas iaf det inte va nått onormalt.

gårdagen börja med att jag fick sms om att följa med så jag gjorde mig iordning å gick till bussen å jag höll på att missa bussen så jag fick springa som en jubelidiot:P haha sen när jag kom hem till J och M så stog dom å grejja me maten å det vart Rådjurs stek med klyfftpotatis å sås:P mumma:D sen vart det lite öl å snack om allt tog upp nått spel men kom aldrig igång med det:D sen vart det dart kastning å det va skoj, sen hade grannen fest med så vi hamnade där en stund å det vart ännu mer alkohol, jaa jag vart sket full iaf, haha sen vart vi hämtade nån gång under kvällen men när vet jag inte;) så kom vi hem iaf å jag in på toa, sen skulle jag lägga mig men allt bara snurra och jag mådde skit så jag fick hålla på en stund tills jag hitta rätt ställning å somna på:P somna iaf till slut.

Vaknade ett par ggr imorrse men gick upp runt 13 tiden å gick hem till mammsen en snabbis innan jag gick hem, sen när jag kom hem vart det dusch sen har man bara slappat idag, å lär fortsätta med det tror jag för jag känner inte alls för att göra så mycket annat just nu. hehe, ja det va min helg det:P

Mår piss av en annan anledning med men det ska jag inte gå in på nu så nu ska jag sluta skriva för denna gången.

ha en trevlig lördagskväll:P

//tiias


god kväll

God kväll, Idag så fick jag tatt disken och plockat iordning lite sen så kom mammsen hit istället så slapp jag gå till henne:) så vi fika och satt och tjöta skit:P sen har jag inte gjort så mycket mer, satt på msn å snacka me lite folk och kolla runt på nätet men sen vart jag så jävla rastlös så jag va tvungen att gå ut på en kort promenad men det va ju svin kallt ute så det vart typ bara 20-30min ute:P sen vart det hem igen och på me kaffe å sen har man suttit här å degat igen, tänkte snart ställa mig och göra stroganoff med pasta och kolla på film;) mumms.

Bilder från promenaden:)Ja det va en tråkig dag som vanligt och inget nytt att läsa. måste bannimig komma på nått annat å skriva om eller hitta på mer saker å göra så jag har nått att tillägga, känns som jag ältar samma skit om och om igen:P haha aja nu ska jag kila:P


=(

Dagens bild ;)


Grrr nu tog mina cigg slut å jag har inte hunnit vakna till liv ännu:S sitter här me kaffet å nada cigg..blää säger jag bara..haha men jaa får köpa om en stund för just nu orkar jag inte gå ut i kylan:S iofs har jag lite torr tobak men hur gott är det från en skala 1-10:O Men det får la duga en stund iaf:P Idag ska jag försöka ta en promenad hem till mor för ja det finns en del jag ska prata med henne om nu:) sen ja idag eller imorrn får jag ta å gå in till försäkringskassan med lappen ang mitt bostadsbidrag för 2010:P men ska på möte i stan imorrn så jag tar la det samtidigt, ska höra lite med dom om andra saker med när jag är inne:)

Har suttit å pratat med N och Anna nu på morgonen med, mycket som sker utan att man vet ett skit om det:P Anna har gått och gift sig och skaffat hus. hus och karl;) nu fattas bara volvo hund och ungar fast barn har hon ju sen tidigare:P Får åka ut å hälsa på dom i skogen nån dag:)

Men mer idag vet jag inte va som sker det blir affären, mamma om jag orkar sen får man se va som sker. Nu ska jag iaf fortsätta lyssna på musik å ta disken från igår så det inte växer mer:P så ja ha en trevlig dag allesammans:D

//tiias


hata vinter

Dagens bild:P


Satans svidande ögon och torr hud:S Hatar början på vintern för man torkar ju för fan ut. jobbigt jobbigt:( Men men får la börja smörja in kroppen:P Vaknade iaf nyss av att telefon helvetet ringde å kände absolut inte för att kliva upp ur sängen idag men kl va så mycket så jag kände att jag va tvungen. Idag är inget planerat på chemat va jag vet mer än att jag ska duscha och ta en ny tvättid:P

gaah finns så mycket jag vill skriva just nu men tycker jag borde vänta tills jag verkligen är 100 på allt å hur allt kommer gå, men jag är iaf glad över beslutena som e tagna å hoppas allt kommer bli som planerat. Jag vill inte missa det som kommer att ske. Är en stor förändring i mångas liv men störs för mig och en person till men jag ser fram emot allt med glädje och spänning. Men men mer skriver jag inte nu förän jag vet mer.

Aja ne nu ska jag fortsätta dricka mitt goa kaffe och sen hoppa in i duschen. skriver mer senare.

//tiias


fyfyfy

Dagens bild ;) haha


Fy fan vilken natt:S vaknade tusen gånger av att höger öga sved som fan och varade:S så jag tror jag börjar få ögon inflammation men hoppas det inte spricker ut mer nu för det e fan jobbigt:( hade det som liten men minns det som det vore igår:( så hoppas hoppas inte det blir värre:( Gick precis upp och nu sitter jag här med mitt kaffe och väntar på bobbin för han skulle komma hit å fixa lite spel och umgås lite:) så han kommer snart, sen senare får jag ta tag i kläderna som ligger utspridda i lägenheten så det blir fint här igen. annars vet jag inte va som sker för skoj idag.

Ändrade planer verkar det som igen men jaa jag går inte in på det just nu:P Men kommer säkert bli toppen i slutändan iaf:P men ska la berätta mer vid ett senare tillfälle. känns iaf bra än så länge:)

Va allt för denna gången^^

//tiias


måndag igen

Dagens bild ;) Haha


Morrning vaknade för en stund sen och är helt slut idag, la mig 05:30 imorrses så ja man har inte sovit alla sina skönhetstimmar man behöver men jaa kunde ju inte sova bort hela dagen:P dagen ska börja me kaffe sen en dusch sen får vi se va som sker. inget planerat än iaf. ska la försöka städa upp lite här hemma med för det ligger kläder över hela lägenheten å bör diska innan det blir allt för mycket.

Helgen va iaf toppen:) Fredags var det lugnt hemma sen i lördags va det helloween fest:P och igår va jag på jakt efter min försvunna kamera som jag hittade hos killen som hade festen, hitta även min mössa å vantar där. haha måste vart redigt onykter som sprang ifrån allt. haha, sen åkte jag hem till Cecilia och kollade på 2 filmer sen på vägen hem mötte jag bror och J å stog och tjata me dom lite, sen väl hemma gjorde jag varma mackor och kollade på ännu mera film:D aa det va helgens bravader men har vart kul som fan.

Nu ska jag iaf dricka upp mitt kaffe å sen kila in i duschen;) ha en toppen dag.

//tiias


Helloween 2009

I går va det ju helloween party som jag inte trodde jag skulle gå på för jag hade ju glömt köpa alkohol och kläder att spöka ut mig med. så min plan va ju att stanna hemma och kolla på film. Men så blev det ju inte eftersom Emma fick bestämma:P så jag åkte med emma och hennes syster hem till Emma och där fanns det lite smått och gott att köpa så alkoholen fixade sig iaf:P sen hade jag ju inget att spöka ut mig med så vi fick improvisera lite så börja med lite kläder som ni kan se på bilden:D


Linne, Bh, kort kjol och leggins:P

Sen vart det mer drickande och många roliga skratt, emmas mamma tyckte jag va sååå söt:P iaf efter sminket;)Sen när alla va klara så bar det av hem till Nathalie Wiik och vi stannade där en stund och festa sen skulle vi ut på krogen men hanmade på en fest nere i stan hemma hos Mikael Wikman en trevlig prick. va en del kända ansikten å en del okända men alla va riktigt trevliga och jag hade en toppen kväll som Flicka:D Matilda va mitt namn igår:P haha Kvällen sluta med att jag blev redigt full och hungrig så jag drog mig till ammis å köpte mat sen tog jag taxi hem men jaa undra va jag gjorde inatt när jag kom hem för maten va ju inte änns halv uppäten när jag vaknade:S Men jag vet iaf att det va en toppen rolig kväll igår. hade som sakt inget igår så jag fick imrpovisera lite å det slutade bra iaf:D

Lite fler bilder från igår kväll:DJa det va lite trevliga bilder som togs iaf:D

Imorrse när jag vaknade kan man ju lätt påstå att jag va bakis å satan viken ångest jag fick:S 600kr hade jag slösat utan att vart på krogen och kameran va borta så ja panik fick jag så jag gick å la mig igen haha å vakna la runt 14 tiden idag, drack mitt kaffe å duscha sen åkte jag ner till stan för att kolla kameran om den va där å det va den:D så jaa nu va det bara pengarna man har lite smått ångest över men what a fuck jag hade åtmistonde en super trevlig kväll så jag kan nog leva med det:D sen efter jag hämta kameran i stan åkte jag hem till cecilia och kollade på 2 filmer sen kilade jag hemmåt igen, så nu sitter man här å muppar:D ska la kolla på film snart igen tror jag sen blir det sängen:)

Natti natti.

//tiias


RSS 2.0