irriterande

Trötter som aldrig förr..börjar bli jävla irriterande att inte kunna sova på nätterna..spelar ju fan ingen roll vilken tid på dygnet man lägger sig för klart ska man vakna 2-3 timmar senare igen å vara klarvaken så man inte kan somna om:( testade härrom dagen att ta 2 sömn tabletter å tror ni det hjälpte? Sååå fan heller att det gjorde. fick kanske 4 timmars sömn iaf:P Ne men jag är iaf trött på att inte kunna sova. visst kanske det beror på allt som far runt uppe i huvudet, flytt som ska planeras, oro för bebisen i N mage om allt kommer gå bra eller inte:S hoppas iaf allt går braa för det vill jag verkligen. sen så ska man ju ringa massa samtal till olika ställen för att flytta och ändra adressen med mera..gaaah kan jag inte få låna någon annans hjärna för en natt så man kan sova i lugn och ro. Har till och med börja drömma massa konstiga drömmar de senaste:S

Jag verkligen längtar tills man flyttat för då får man iaf en hel del att slippa fundera på. visst kommer man ha massor i huvudet iaf men det är så mycket nu me flytten. för först ska brorsans saker bort, sen ska lägenheten besiktas å göras iordning, sen måste jag få nån som kan köra mina saker..men det kanske e löst. men aa det e massor man ska göra. så just nu önska jag att det va januari och allt va fixat.

Sen saknar jag min älskling så otroligt mycket och tänker på henne 24/7. vill ha en kram av henne nuuu:( få hålla henne i famnen och krama henne skulle vara så underbart. finns absolut ingen som min Nathalie:) pussar på dig (K)

Idag ska jag la inte göra allt för många knop. ska bara te affären senare sen blir det att spela lite tror jag:) ska kolla upp lite priser på flytt kärror som jag ska lämna in till soc nån dag så får dom hjälpa mig med pengar sen till flytten:) det ska jag göra idag med:) sen blir det la å vänta på att hjärtat ska ringa senare med. såå aa nu vet ni min dag:D

//tiias


tappat betydelse:(

Hehe..råkade spionera lite nyss och såg en person skriva att "Jag älskar dig" bara är ett ord alla använder för att uttrycka sina känslor för en annan person och att det används för ofta. Visst jag är en känslomässig kille som säger det för att uttrycka mina känslor för en person men älskar jag inte personen jag är tillsammans med så använder jag aldrig det heller. för mig betyder det ordet verkligen mer än bara ett ord att säga. Det är få personer jag kunna säga det till. Men visst håller jag men om att det har blitt ett väl använt ord som tyvär tappat sitt syfte:( Att säga det nu är inte så specielt kanske men jag tycker om att höra det för älskar en person mig så gör den det å då ser jag inget fel i att personen uttrycker sig med att säga att "Jag älskar dig" Men jag skulle inte vilja höra det om det inte stämmer för jag vet många som använt ordet utan att änns ha känslor för den andra å det är sårande för sen tar det slut så kommer det fram att personen aldrig älskat den andra. Men som sakt för mig betyder det mer än ett ord för det är så få personer jag kunnat säga det till. så när jag säger det nu till nån jag älskar kommer det direkt från mitt hjärta.

Jag kan säga att jag säger det mer än 5ggr per dag till Nathalie men det är för att hon är den person jag verkligen kunna älskat sen det tog slut mellan mig och Jonna på min 20år dag. Men visst ordet "Jag älskar dig" tappar sitt syfte när man använder det för ofta som jag kanske kan göra;) men jag menar det iaf av djupet av mitt hjärta. Älskar verkligen Nathalie. Jag kommer inte sluta säga det så länge jag menar det för jag säger inte det om jag inte menar det.

Jag använder det ordet för de personer jag älskar för att jag är sån att tänk om nått skulle hända då vill jag att personer i mitt liv vet att jag älskar dom. tänk om mamma, bror eller Nathalie skulle dö av en anledning och jag inte sakt va jag tycker skulle jag må skit dåligt. Nu när jag tänker efter såå är jag skit dålig på att visa mina känslor för min familj. När sa jag senast till min mamma att jag älska henne..hmm ja du det va år sen:S Visst jag älskar min mamma och bror men har skit svårt att uttrycka mig för familjen. vi är öppna och så me allt men inte känslomässiga saker och det är kanske lite tråkigt:( Senast jag sa det till mamma va jag nog till och med full:S så aa känner mig dum eller elak:( som sakt jag har svårt att säga det men säger jag det till nån menar jag det för att jag verkligen känner så starka känslor för en person så jag kan utnyttja ordet "JAG ÄLSKAR DIG".


Men det är sant att det tappat sin betydelse. uttryck dig bara om du menar det!. :) I do it;)

Love you Nathalie S and our child :)

//tiias


Mätt mage:)

Määätt..usch så mätt jag är nu. har precis smokat i mig pizza med bror och J:) delade på en famkebab pizza med skinka, räkor och massa feta ost på..mumms va det:) Nu så blir det la till och sätta på kaffe sen får man la spela vidare en stund till:D hoppas hjärtat mitt ringer senare för det är 3 dagar sen vi pratade nu sisst. hon har haft fullt upp i helgen med mor och familjen sin:) Men nu saknar jag verkligen hennes röst:(

Älskar min ängel<3

//tiias


Mys kväll

Ikväll blir det mys med bror och J med Pizza och film. Ska kolla på "The last resort" verkar hyffsat bra:D massa flickor som dööör..haha, nu va jag lite evil;) stackars flickor;) haha Men det e va som sker ikväll iaf. Nu ska jag hoppa in i duschen, känns som det e behövligt:P Så alla får ha en mysig söndag kväll:)

kramar

//tiias


sömn va e det?

Morrning:) Vaknade kl 03:10 och kunde inte somna om:S va fan e det för fel på mig? senaste tiden har jag alltid vaknat runt 3-4tiden å kan absolut inte somna om även fast jag va skit trött när jag la mig. Nu känner jag mig pigg men jag vet att om några timmar kommer tröttheten tillbax:S men idag kommer mamma å ska hjälpa mig att städa lägenheten för jag ska säga upp den imorrn så då lära dom komma å göra en besiktning vilken dag som helst:S inte va jag ser fram emot med tanke på va som skett här på fester:S men men det är en smäll jag får ta..ska iaf försöka hinna fixa det mesta innan jag flyttar. men men. så idag blir det att grejja så jag får snällt vara vaken..kanske sover goare inatt sen då:P hehe.

tänker mycket på detta me flytten hur jag ska lösa allt men hittills har allt gått bra så det ska nog lösa sig med allt annat med:D 1 sak jag verkligen oroar mig för är att tänk om jag inte får hjälp av soc med flytta mina saker:S hur fan sak jag lösa det sånna fall? visst kan sälja av lite skit men ska jag inte ha nått när jag flyttar in?:S får verkligen hoppas det stämmer som dom sa att soc måste hjälpa till med det. aja det löser sig med tiden det med:D haha allt löser sig. "Mitt motto":D

Ska nog läsa upp mina gymnasie ämnen när jag flyttat för jag snackade med min soc sek i viken som jag kommer ha. hon sa att dom hade så man kunde studera upp betyg å ändå får hjälp med pengar. Skulle vara en bra början kanske tills man hittar ett jobb:) vet dock inte hur långa kurserna är för som sakt har jag inte tänkt leva på soc så länge till..iaf inte enligt mina planer iaf eller va jag vill. Nu ska det bli stopp på det. dags att ta tag i sitt liv och göra nått åt det:)

Vecka 11(10+2) om jag inte räknar fel:) tiden går hyffsat snabbt iaf:D men ännu ett par veckor till att frukta men har det gått så här långt redan kommer det allt att gå bra resten med:) men jag e iaf skit glad fortfarande över att nathalie är med barn:D känner mig såå stolt på nått vis:) Lägntar tills skrutten tittar ut:) just nu längtar jag till skrik, barjs å spyor..haha se om det är lika kul sen;) Ne men jag ser faktist fram emot detta:D kommer iaf att ta mitt ansvar:)

Älskar min underbara Nathalie över allt på denna jord, känner mig verkligen super lycklig tillsammans med henne. hoppas verkligen det kommer hålla mellan oss för alltid:) Mitt hjärta slår bara för henne och bebisen så klart men för tidigt att säga hur allt kommer gå. Älskar er iaf hjärtat.

Nu ska jag spela lite sen får jag se när mammsen kommer. tjohej skriver kanske senare.

//tiias


its mine:D

Lägeheten är min:) kontraktet skickas så jag får det nästa vecka:) flytten sker 1:e januari sen är det bye bye trollhättan for ever:P kommer aldrig mer flytta tillbaks till denna skit hålan:S inte för att sandviken e större men det lära vara bättre än här iaf.. iaf för min del:) kommer bli såå underbart att kunna starta om på nytt nu och bara glömma thn, eller glömma kommer jag aldrig göra för jag har ju vänner och min familj här så man kommer ju åka hit och hälsa på nån gång men det e för dom å inget annat. Nu äntligen efter många års lägntan från thn såå kommer jag bort från skiten:) wiiiee känner mig överlycklig. men kommer nog inte fatta att det är sant föräns jag väl är i viken å har fått iordning hemmet och så sen att få vara med min älskling kommer vara sååå underbart att få träffa henne dagligen eller aa kommer väl komma dagar man vill vara ensam med men så är det väl alltid:D men att finnas där kommer vara skönt:)

Såå nu e det till å börja dona å grejja här hemma för det e mycket skit som ska slängas för jag ska inte ta med massa onödig skit som jag inte använder. massa saker på vinden som man bara drar med sig till ingen nytta så det ska gås igenom och ränsa sen ska jag kolla alla skåp för jag ska slänga massor:D viktigaste e iaf min elektronik plus min säng, soffa sen kvittar det nästan:P kläderna med:D haha men men har lite mer än 3månader på mig att fixa allt så det ska la hinnas med:D

Idag sker det la inte så mycket så jag ska la kanske börja rota lite i skåpena:D

Älskar dig Nathalie min smurf<3

tjollavippen

//tiias


update

ojojoj kl är nu 06:30:S fan va tiden gått snabbt då för sist jag kolla på kl va den 02:22, Men nu ska jag strax lägga mig:D snackade med sandvikenshus och soc i sandviken idag och allt är fixar och klart. Nu ska bara N kolla på lägenheten sen kan jag skriva på kontraktet:D hoppas dom kan skicka hem det så jag kan skriva på å sen skicka tillbax det. Men flytten sker den 1:e januari iaf och det känns verkligen härligt att veta att jag fick lägenheten för nu vet jag att jag äntligen kommer här ifrån:) få komma från thn kommer vara det nått så underbart plus att få vara nära N:D

Idag har det inte skett så mycket mer än att jag sov mellan 12 och 19 ungefär för jag vaknade före fan imorrse eller igår morrse så jag va trött som en gnu. sen jag vakna ikväll har det vart spel och pizza:) låg en stund i sängen i sovrumet och kollade på tv medans bror och J kollade på nån film som inte va nån höjdare. jag ville iaf inte kolla på den så jag låg i min ensamhet inne i sängen och kolla tv:D

imorrn/idag sker la inte allt för mycket. ska la försöka orka mig upp och ringa ett samtal sen vet i fan va som sker. blir la att spela som vanligt. hehe känns som om det är det ända man gör är att spela men va fan gör man inte för att tiden ska gå. kommer ändå inte hinna eller kunna spela när jag flyttar och det känns la både skoj och tråkigt men mest bra för min del för jag kommer ha fullt upp med ett och annat iaf.

Fick iaf min första tid hos soc i sandviken den 15jan kl 10:) ska försöka att komma ihåg det. iofs har jag satt påminnelse på mobilen:D sen kommer jag nog komma ihåg det för jag vet ju att jag måste dit:) men först å främst får vi se när älsklingen orkar kolla på lägenheten men jag fick tills på måndag på mig nästa vecka. måste iaf fixa det så jag kan säga upp denna lägenheten innan den siste sep. men det löser sig nog:)

Ne nu ska jag nana tänkte jag eller försöka iaf. känner mig pigg som en mört:) såå natti natti.

//Tiias


Är jag så värdelös?

Morrning då var man vaken igen då eller aa jag har vart vaken sen kl 3 inatt. Vaknade av att bror och J förde väsen sen att jag drömde att en tjur sprang runt och sparka runt på Nathalie när hon var gravid:S hehe men när jag fråga hur det var med henne så fick jag skäll för att jag va så barnslig Haha sikken jävla dröm jag hade iaf:D men lite rolig nu när man tänker efter:P Har suttit å små spelat lite nu sen jag gick upp och nu la sig bror och J för att sova så jag sitter här ensam:( Ska vänta på att kl blir 9 så ska jag ringa lite samtal. Förststa samtalet till sandvikens kommun, sen till thn kommun, sen till sandvikenshus med mera..massor att göra innan man kan flytta..men det är det värt får jag hoppas:)

Senaste tiden har det vart mycket att tänka på med allt som sker och ska ske. Man måste planera saker å ting ordentligt för det är stora steg som väntar:) under en tid har jag även tänkt mycket på mitt liv i största allmenhet och jag har la inte mycket att säga om det mer än att det ska bli skönt att börja om. Hoppas iaf det blir som jag vill att det ska bli. för detta är inte bara mitt liv som kommer påverkas av allt som måse göras utan nathalie och bebisen. så jag hoppas vi kommer hålla ihop och stötta varandra. för det skulle kännas tråkigt att flytta och sen stå där helt ensam:( för mina planer är iaf att bo tillsammans med hjärtat och vår bebis, sen skaffa jobb så man klarar sig. för det är nått jag saknar att ha nått att göra. kanske inte märks nu att jag saknar det men det gör jag för jag är trött på att bara gå hemma.

Men känns som alla är emot mig och inte tror att jag kan förändra min livs situation men visst kommer jag göra det men skulle vara lättare och roligare om någon kunde visa lite mer posetiv energi och tro på mig. känner bara mig såå jävla nertryckt nu när alla verkligen är emot mig. för mitt liv jag har nu är juu så värdelöst:( Ska jag vara helt jävla ärlig känner jag mig helt värdelös som pojkvän eller blivande pappa. eftersom alla säger till mig att jag inte kommer lyckas med att få jobb eller pengar:S som alla säger det är ju ett MÅSTE att ha jobb, åå visst e det de men man kan inte göra mer än sitt bästa men me tanke på dagens sammhälle å hur gott om jobb det finns så kan man ju inte räkna med att man får första bästa jobb jag söker såå hur fan ska vi klara oss? Verkligen alla har fått mig att fundera på JAG ska få allt att gå runt:S Jag som person kommer aldrig förändras så mycket mer så kommer jag änns bli en bra pappa så Omogen, oansvarig, egoistisk som jag är enligt en hel del personer. Det är visst fel att föra ett bran till världen utan ett jobb utan utbildning, utan en framtid.:S neee fan orkar inte skriva mer för alla som läsen är ändå emot mig iaf.

JAG ÄR VÄRDELÖS!!!!!

Men jag ska iaf visa alla att dom har fel för jag tänker inte sjunka ihop bara för massa kalla toma ord som kommer från andra. Viktigaste för mig är att få dela mitt liv med Nathalie och sen vårt barn. Det får mig att kämpa mer än nått för att lyckas. Hoppas bara jag har Nathalie på min sida iaf. eller? Jag vet va hon anser och jag håller med om att hon har rätt och jag kommer gör allt för att göra henne stolt och lycklig, för att vi ska ha det bra tillsammans. Utan henne skulle jag iaf gått under för länge sen.

Sen vill jag tacka alla idioter som skriver massa skit till Nathalie:S det får henne att stänga ute mig med..känns jävla skoj. ELLER INTE:/

Nathalie har sitt liv och jag har mitt men vi har även ett liv tillsammans och det är vårt barn, vårt förhållande men det känns som alla ska förstöra allt. Känns som all skit får N att glömma av mig på nått sätt eller inte orka med mig. men allt jag vill är att visa mitt stöd på alla sätt jag kan å visa min kärlek och det kommer ingen kunna göra nått åt..alltså mina handlingar och mina känslor för nathalie kommer alltid vara detsamma även om andra ska lägga sig i och skria massa skit. TYCKER alla som har nått emot vårt förhållande eller att vi ska få barn eller va det än e, dom kan ge fan i att skriva eller uttrycka sig för jag skiter totalt i det bara tråkigt och irriterande.

Jag älskar iaf nathalie mer än nått annat och jag finns för henne och kommer alltid stötta henne. Kommer bli så mycket lättare och skönare när man väl flyttat då man kan vara nära:) det är bara lite mer än 3 månader sen bor jag i viken:D

Mitt nya liv börjar den 01-01-2010 då ska jag visa allt å alla att dom underskattar mig.

Älskar dig Nathalie. Hoppas du älskar mig med;) puss hjärtat <3

//tiias


Extra jobb?!

wiiee idag ringde min gamla chef å ville att jag skulle dyka upp någon dag:) kanske får lite extra jobb n innan jag flyttar från stan:) så får jag in lite pengar till saker som måste fixas till innan jag flyttar. plus att jag ska prata med big boss om det finns möjlighet att dom hjälper mig med lägenheten här:D skulle vara skit skönt att få fixat allt här hemma innan man ska dra:) men men ska iaf dit i veckan och snacka med honom:)

Nu sitter jag å väntar på att bror och J ska komma från affären så jag kan börja med maten. sen när vi ätit blir det nog till att fortsätta spela:D Nathalé min DK är nu lvl 80 och behövs att gearas upp lite så hon blir riktigt evil;) Hoppas iaf min DK kan bli mer evil än min irl nathalie:) ne nu va jag dum:P miss you sweetie pie:(

Ne nu ska jag plocka lite här hemma..tjohej:D

//tiias


goda nyheter:)

Goda nyheter:) Jag är frisk som en nötkärna för jag pratade med läkaren idag så det känns skönt:D hehe Sen så ringde dom från sandvikenshus idag och jag har fått lägenheten jag sökte:) så nu blir det sandviken i Januari..ska bara ringa soc igen i viken å be dom ringa å säga att jag får hjälp av dom för det va iaf va dom sa till mig å dom kan ju inte ändra sig:P så på måndag får dom ringa dit å prata med dom sen så blir det att börja planera å grejja med dittan och dattan:D Men allt verkar gå som planerna så 1:a Januari bor jag i sandviken:) hehe bra start på 2010:) Äntligen får jag komma närmare min älskling <3 skaa bli så skönt att kunna vara med henne å bara mysa:) sen att finnas där för henne och hjälpa henne de sista månaderna innan den lilla skrutten kommer ut ska me bli skönt. hatar att sitta 40 mil bort å inget kunna göra:S Men snart så är jag närmare än 40mil:P

Idag har jag annars inte gjort så mycket, spelat, ätit och bara tatt det lugnt. är lvl 79 nu med Nathalié:) så snart är det ding 80..wiie. ska se om jag orkar ta det inatt..hehe sen ska det gearas som en idiot:P får passa på å spela nu för jag kommer inte vilja eller kunna spela nått sen när jag flyttar. funderar på att sluta helt om jag får för gumman:) hon har ju natt planer för mig när bebisen kommit..haha..sötnos:P

Ne nu kom bror och J så det bli kaffe å sen spela.

Älskar dig Nathalie<3

//tiias


Paus

´Paus i spelet för en stund nu:) har spelat sen jag vaknade kl 09:30 imorrses tills nu så en paus sitter inte fel. ska snart duscha å nått mer:P hehe brorsan ska strax iväg och träffa J en stund så jag blir ensam;) hehe sen kommer la sötnosen min ringa ikväll med får jag hoppas:) Igår va jag hos läkaren å fick fixat lite saker så nu får man vänta och se på resultaten men vet redan svaren så det är inget att vänta på:D jag e frisk som en nötkärna:P iaf fysiskt..haha. annars har det inte skett så mycket mer..Joo jag hjälpte brorsan flytta lite möbler igår så jag har sån träningsverk i kroppen specielt i röven..haha. Sen väntar jag på svar från sandvikenshus om lägenhet men får svar senast den 22:e:( så det är ett tag kvar.

Men men det e bara hålla tummarna å hoppas på det bästa av allt. vill iaf komma här ifrån snart å få spendera mer tid med min älskling och ta hand om henne nu när hon är gravid:) Vet att hon kommer bli en toppen mamma fast stressad och orolig hehe. Men går allt som det ska så kommer allt lösa sig till det bästa. Man är aldrig redo för barn specielt inte första barnet men man växer in i rollen som förälder och man ska inte tro att man kommer misslyckas som förälder för det gör man inte. Vet många unga föräldrar som tar hand om sina barn helt själva utan någon hjälp alls och det funkar ju hur bra som helst å då menar jag unga. Jag är iaf 26 när barnet föds och Nathalie kommer vara 20 plus att vi är 2st som hjälps åt så det kommer gå fin fint:)

Men men den dagen är det ett tag kvar tills...önska iaf tiden kunde gå snabbare:D hehe. Men kanske inte. för det är mycket som ska förberedas så för snabbt får det inte gå:)

det va la det för idag.

Nej nej höll på att glömma viktigaste delen av bloggen:)

Nathalie jag älskar dig mega massor. du är min ängel som lyser upp mitt liv och mina dagar:) utan dig skulle jag känna mig så vilsen och ensam. jag är tacksam för allt du gör och gjort för mig det har verkligen hjälpt mig mycket både psykist och fysiskt:) Älskar dig mest av allt och jag kommer aldrig lämna dig. puss hjärtat mitt<3

//tiias


:(

Kl är nu 06:40 och jag har sovit i dryga 4 timmar men vaknade ínnan 6 förut och kan verkligen inte somna om:S Igår betede jag mig som världens största idiot mot Nathalie:( Jag har under ett par dagar nu känt att hon inte älskar mig så jag ställde till med ett jävla väsen igår som jag ångrar så jävla mycket:( Jag tänkte bara på mig sj å inte på hur hon känner sig nu för tiden för det är inte så jävla lätt för henne att vara den hon va förut aa innan hon blev gravid. hon är trött och mår skit hela tiden å orkar inte visa de känslor hon har för mig. Å istället för att se det så, så ställer jag till det ännu mer:/ Jag hoppas iaf att jag inte gjort bort mig helt för jag vill å klarar inte av att förlora Nathalie:( Jag var egoistisk och jävligt idiotisk och det kommer inte hända igen. Jag insåg igår hur jävla dum jag vart det senaste:S Jag ska börja tänka mer på Nathalie och hennes behov och hur hon känner sig. Jag kan inte kräva att hon ska vara den som hon var innan för det är en jobbig period hon går igenom och jag ska börja ställa upp mer och visa att jag finns här för henne.

Hur som helst kommer jag aldrig mer att bete mig så som jag gjorde igår för det va fan egoistiskt tänkande och väldigt elakt:( det är inte det nathalie behöver. hon behöver nån som älskar henne och kan se hennes behov och kunna se att hon mår dåligt och inte orkar visa de känslor som jag kanske vill. Såå ännu en gång gumman så är jag verkligen ledsen för hur jag betett mig mot dig. förlåt för allt dumt jag sakt som sårat dig:( Jag ska verkligen visa en bättre sida av mig för jag klarar inte av att förlora dig inte en gång till:/ Jag kommer alltid finnas här för dig oavsätt vad och jag kommer finnas för dig genom hela graviditeten och alltid efteråt. Jag kommer alltid vara din vän/pojkvän och stötta dig genom allt. kommer som sakt aldrig lämna dig någonsin. Jag är lycklig med dig och den klumpen jag fick innom mig igår att jag förlorat dig av mina cp misstag det va hemskt, Jag är verkligen inget utan dig i mitt liv.

Jag kan tänka mig hur du kände dig igår och det va mitt fel:( sen gjorde inte saken bättre va din vän skrev:( så jag mår skit dåligt över hur jag betedde mig mot dig:( Men jag finns alltid vid din sida och min familj å mina vänner med. Jenny vill verkligen träffa dig igen och mamma är sjukt glad över detta och mamma tycker verkligen om dig jätte mycket. hon tycker du är söt å blyg:) Men mamma vill oxå jätte gärna träffa dig igen. Och om någon vill träffa dig så är det verkligen jag för jag saknar dig så jävla mycket:(

När det blev som det blev igår kan jag verkligen förstå att allt kändes skit och att du verkligen önska att du inte var gravid. Jag kan bara ana hur jävla ensam du kände dig. Men du är inte ensam för du har mig å mig kommer du alltid ha vid din sida. Kanske inte är tillräckligt men jag sviker iaf inte din sida. Jag ska aldrig mer bete mig som jag gjort för det förtjänar inte du. Du förtjänar att vara lycklig för du har redan haft det jobbigt nog och jag ska inte sjunka till samma nivå som många andra. Det kommer jag aldrig göra för jag respekterar och älskar dig och hoppas inte det är försent. För jag klarar inte av att förlora dig:( Sen hoppas jag verkligen att din familj accepterar detta för din skull och sen för barnet.

Du kommer iaf bli en bra mamma va nån annan än säger för man kan aldrig vara redo för att få barn. Iaf inte första barnet men man mognar och lär sig va man ska göra. Jag känner massa tjejer som e yngre än dig och dom klarar av det så varför ska vi inte göra det? Dina så kallade kompisar som säger att du är omogen och oförmögen att skaffa barn det är inga vänner för en vän ställer alltid upp. Jag vet inte men jag kan tänka hur jobbigt det är för dig nu men du ska iaf veta att helt ensam är du inte. skulle aldrig lämna dig ensam skulle aldrig lämna dig även om du hade 1000 vänner. Jag älskar dig och jag tar mitt ansvar fast jag visat det si sådär under ett par dagar. Men Ska aldrig mer bete mig sååå..aldrig.

SÅ ännu en gång hoppas jag du kan förlåta mig och ge mig en chans att bevisa att jag är ledsen och att det aldrig ska hända igen. 

Jag älskar dig mer än något annat Nathalie det är iaf det sannaste jag säga och det kommer jag aldrig be om ursäkt för att jag älskar dig:) Du är styrkan och tryggheten i mitt liv. Du är min ängel. puss

//tiias
 


??

Snälla kan ingen bygga mig en tidsmaskin så jag kan åka tillbax i tiden ett par månader eller varför inte innan jag blev till å se till att min far inte gör min mor på smällen. För vad var meningen me detta liv?:S hela livet har vart ett rent kaos tills för några månader sen då vände allt men ändå på nått vis känns det konstigt för allt jag gör blir bara fel iaf. Är det meningen att mitt liv bara ska vara fel å kaos? kommer det vara så resten av livet med? Ibland känner jag bara för att försvinna helt från denna jord. Varför inte gräva ner sig i förtid, skulle nog underlätta för en å annan om jag bara försvann helt. Tänk bara på allt skit min mamma behövt gå igenom tack vare mina misstag:( all den sorg och alla tårar hon fått stå ut med tack vare mig:S Jag vill inte att nån ska må dåligt för va jag gjort eller gör. Men känns iaf inte som jag gör nån lycklig.

Min dröm har alltid vart att få ett nytt liv och leva lyckligt men kommer jag få det är frågan. Är det värt att vänta å se efter? Jag är feg som aldrig vågat ta mitt liv. eller en gång våga jag men någon kom emellan så aa man sitter här iaf. men visst är jag väl glad för det till och från för vissa saker hade jag inte vela missa. hopplösa jag som bara ställer till det för allt å alla.

Känner inte änns nån spänning över att flytta längre. Asså visst jag vill verkligen flytta och komma Nathalie närmare för hon betyder allt för mig. Men den känslan jag hade för bara ett par dagar sen innom mig att ååå jag vill flytta å allt kommer bli så skoj å bra den känslan är helt bortspolad. Sen känner jag inte nån glädje över nått annat heller för den delen. känner mig fan helt död och osynlig. lever jag ens eller är allt bara en sjuk dröm eller va e det frågan om.

aaah skit samma, vem fan bryr sig iaf om va jag skriver. Önskar jag aldrig föddes iaf.

Älskar dig Nathalie, förlåt för att jag är ett hinder i ditt liv:( Men du betyder iaf allt för mig. glöm aldrig det.


tråkigt

Blää det e lördag kväll och ingen hemma mer än jag..:S alla andra är ute på nått och jag sitter här å har sjukt tråkigt:( Har hoppat in i spelet ett antal ggr idag men det känns fan inge kul att sitta å spela själv så det va bara å logga ut. Sitter nu här med en kopp kaffe och kollar på mobilen..den e lika död som allt annat..hehe asså idag känner jag verkligen trisstesen eller hur det stavas å kommer inte på nått att göra..inte änns kan jag städa för det gjorde jag igår:P får la vänta å se om hjärtat ringer eller inte senare. annars sker inget mer idag..iofs kl e massor nu så nu e det la ingen ide att göra nått direkt:P Så jag får ragga upp nån social själ på msn eller nått som kan spendera lite dö tid med mig:D haha.

Annars har det vart en seg vecka. Gumman har vart på ullared så jag har knappt pratat med henne. men hon har iaf haft trevligt å det är skönt det:) hoppas allt är som det ska med det lilla livet med:) har ju inte hört så mycket om det nu på ett par dagar men förmodar att det e som det ska eftersom jag inget hört:) Saknar iaf Nathalie sjukt mycket och vill bara krama om henne nuuu å vara henne nära. puss gumman älskar dig <3

Ne nu ska jag kolla runt på nätet om det finns nått skoj å göra.

//tiias


Rediga jag:D

Blev väckt strax före 12 eller va kl va idag av älsklingen:) pratade en stund me henne för dom skulle bege sig hemmåt sthlm igen. sen så gick jag upp å tog en kopp kaffe med bror, sen gick vi till affären å sendan förbi eidar för bror skulle låna kärran för att flytta lite saker:) Sen drog han iväg med miss J till överby och jag stanna hemma å tro på fan..tiias har vart redig idag:P Tog mig i kragen och storstäda å diska så nu e det kliniskt rent här hemma:P Nästan iaf..missa säkert en å annan vrå;) hehe är inte såå jävla petig av mig. inte nu iaf..kommer la bli det för inte vill man krypa runt i massa skit?:S nej nej så får det inte vara..hehe kommer bli pedant som aldrig förr..haha

Nu sitter jag å väntar på att broder tuck ska komma hem med mat. blir pizza med massa feta ost på å en film:D men va för film vet jag inte ännu för jag får ju inte kolla på mina skräckisar jag har på datorn förrens Nathalie kommer hit;) å jag har ju lovat att vänta å se dom tills hon är med:) så då får jag hålla det. Men pizza å film blir det iaf. sen blir det la wow:a en stund innan man ska sova. kommer nog lägga mig tidigt idag för jag la mig vid 7 imorrse eller va kl va så man e lite sleten nu efter en städ dag å lite sömn.

Älskar dig Nathalie över allt annat på denna jord och håll nu tummarna ang lägenheten:) puss min ängel<3

btw Jag fick besked idag om visning på en lägenhet jag hade sökt:) men dock så står jag på 2:a plasering på lägenheten så jag hoppas att den första tackar nej så jag får den:) men det tror jag dock inte att det kommer ske:( men man kan alltid hoppas iaf:) såå håll tummarna allihopa:)

tjillevippen hej:)

//tiias


Torsdag

Ja nu sitter man här igen å har nått på tankarna som alltid när man bloggar:P iaf jag. Senaste dagarna har kanske inte vart som jag tänkt mig och det har väl orsakat en å annan onödig sak. Men det är utrett nu iaf. Känslan jag hade skrämde vettet ur mig. Jag trodde jag va på väg att förlora min ängel:( Hur jag kom å tänka å känna som jag gjorde var att bara ett spratt i hjärnan för jag är inte van att vara så lågnt bort å sen e jag inte van att inte få kontakt med personen jag älskar. Men jag vet ju varför det e som det e just nu och det har jag överseende till men ändå så får min hjärna å mina känslor ett kaos utbrott som jag inte kunde styra över.:S tråkigt att jag ska bli sån. det förstör mer än det gör nytta och det kan orsaka ett å annat de med. måste inse att man inte alltid kan få som man vill:P Men jag har iaf pratat me min ängel å hon finns fortfarande för mig:) så nu är allt lugnt:D

fick nyss mess från min ängel som e vid ullared å gör det osäkert. hon skrev att Ballar av stål va där och djävulen från programmet va där å väckte alla:P haha coolt..tur hjärtat inte sov då;) Men sikket pucko den jävulen e..han e bara jobbig å dryg..me dont like him:S men men nån måste la vara störd oxå..haha. Jag e det ibland:D

Guuuud va jag vill att veckorna, månaderna ska gå snabbare. vill komma här ifrån nuu å bara vara med mina små frön:P kommer njuta av varje sekund tillsammans med dom. att få dela mitt allt med dom kommer vara det besta som kan hända mig..detta e verkligen mitt nya liv, min framtid, mitt allt. Är redan stolt över allt som sker nu men dagen den magiska dagen som väntas när den kommer så kommer jag vara den stoltaste och lyckligaste personen på denna jord. Såå tänker å känner nog många men jag kommer vara det..:D Jag lääängtar såååå!!! hurry hurry:P

Nu ska jag vänta på att snuttis ska ringa å säga god natt sen ska jag duscha sen blir det la mer spelande för min del..gjorde en ny dk för 2 dagar sen å den är redan lvl 71:P döpte henne efter min sötnos Nathalié:D kan lägga in en bild från när hon va lvl 60:D haha.

Nathalié Unholy DK :)


Nästan lika sexig som IRL Nathalie ;) men IRL nathalie är inte bara sexig utan het, vacker, söt, fin, underbar, gosig, och min ängel som jag älskar mest av allt:P


Så det va allt för idag så tack för idag;)

//tiias


sent/tidigt

Här sitter man nu å det är sent/tidigt va man nu vill kalla det:P har inte kommit isäng ännu å jag lära inte lägga mig ännu heller för kl 08:30 tror jag det var ska jag ringa ett samtal sen kan jag sova. Hade iaf hoppats på att slippa ringa men men det finns la en orsak till det. Får bara hoppas på att vi får en ny tid nästa vecka då så det inte går allt för länge. Men det ska la lösa sig. Nu undrar säkert en person om jag är sur..men det är jag inte hade bara vela sluppit att ringa. vill ju veta gur allt ligger till och få lite mer info men det är ju inte för sent ännu. hoppas bara allt går bra för allas glädje..för det är verkligen nått jag ser fram emot detta:D Jag är inte redo men ansvar har jag iaf och gör det som jag kan göra. försöker iaf:) Jag har massor att göra nu en tid fram över. ringa runt till kommunerna å hålla kontakt med dom, leta lägenhet, ringa andra samtal..ussch va jag önskar man kunde ha en sekriterare eller nån som kunde hjälpa mig. möten ska jag hinna med oxå..:S aaah kommer stressa sönder eller glömma hälften. som sakt önska nån kunde hjälpa till.

Ne jävla klagande. jag vill iaf bara hitta en lägenhet i viken nu så blir allt bättre sen:D får se när jag får tag på en bara. men hoppas jag får svar på nån i sep så jag kan säga upp denna sen i okt.

så fort man kommer här ifrån blir det att börja söka jobb, spara pengar, och finnas till hands och vara Nathalie nära:D Älskar verkligen Nathalie sjukt mycket och det gör ont att vara utan henne å det har jag skrivigt och sakt 1000000ggr men jag menar det verkligen. Hon är mitt allt. Tänker på henne 24/7 och det gör mig galen av saknad:(


Ne nu ska jag dra vidare och jag hoppas allt å alla som bara vill ställa till problem kan ge upp nån gång å låta oss ha vårt liv. Lev era egna liv och vi vårt! thats it!

natti/godmorgon

//tiias


me like




I know it's hard to tell how mixed up you feel
Hoping what you need is behind every door
Each time you get hurt, I don't want you to change
Because everyone has hopes, you're human after all
The feeling sometimes, wishing you were someone else
Feeling as though you never belong
This feeling is not sadness, this feeling is not joy
I truly understand. Please, don't cry now

Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you

Being like you are
Well this is something else, who would comprehend?
But some that do, lay claim that
Divine purpose blesses them
That's not what I believe, it doesn't matter anyway
A part of your soul ties you to the next world
Or maybe to the last, but I'm still not sure
But what I do know is, to us the world is different
As we are to the world but I guess you would know that

Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you
Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, oh please don't leave here
I don't want you to change for all the hurt that you feel
This world is just illusion always trying to change you

Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you
Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, oh please don't leave here
I don't want you to change for all the hurt that you feel
This world is just illusion always trying to change you


ny vecka

Hejsan ännu en ny vecka och va skedde i helgen..hmm ja som alltid wow, internet prata med älsklingen..Ja det är mitt fart fulla liv jag lever just nu. Men va fan ska man göra..allt jag vill är bara komma här ifrån denna skit hålan från allt gammalt å från allt. Vantrivs som fan här. Har några vänner jag tycker om men när fan umgås man med dom? gör ingen skillnad om jag flyttar eller inte. Iofs så spelar det ingen roll om jag skulle umgås med dom för jag vela flytta iaf för jag vill börja om på nytt sen vill jag komma närmare min älskade underbara Nathalie. Tänk att bara få vara med den man älskar, finns inget bättre å skönare. sen att starta ett nytt liv tillsammans med henne:D Jaaa va säger man, allt jag vill iaf:D

Sitter nu och lyssnar på Sarah connor - from sarah with love, och det får mig att tänka på sann kärlek och längtan efter framtiden:D har dock dåliga minnen av den låten oxå:( Men aa det får man försöka leva med. tycker om låten iaf:)

Vanligaste tankarna jag har varje dag!
1. när jag vaknar är min första tanke "hur mår min älskling" och att jag önska hon låg bredvid mig.
2. Måste ha kaffe:P
3. Va ska jag göra idag?
4. Jag vill byta liv.
5. Jag vill här ifrån nuuuu!!!
6. Nathalie är i mina tankar 24/7. saknad. Kärlek, oro, lycka med mera.

Ja det är vanligaste tankarna men finns så mycket mer jag tänker på. men orkar inte skriva allt. Jag vill iaf bara komma här ifrån nu och glömma trollhättan och all gammal skit. THAT'S IT

im living to love you Nathalie. Now and forever. I will always keep you in my heart and my mind. I love you soo much<3 plz belive me.


Ne nu ska jag sätta på mer kaffe och försöka få liv i broder tuck.:D

hajpa

//tiias

N

I don't wanna feel the way that I do
I just wanna be right here with you
I don't wanna see, see us apart
I just wanna tell you straight from my heart
I miss you


HJÄLP!!

Varför ska allt vara så jävla jobbigt? Senaste dagarna har jag tänkt på verkligen allt i mitt liv och jag känner ibland att jag bara vill sätta mig ner och stor gråta å få allt ur mig:( Jag vill verkligen ha ett nytt liv lågnt här ifrån bara med Nathalie. Jag vill skapa ny framtid tillsammans med henne jag vill vara nära henne hela tiden. Jag saknar henne så jävla mycket och det får mig att inte kunna sova, ligger å bara önskar jag fick vara hos henne och glömma allt annat. Känner mig gråtfärdig och har sån jävla ångest:( Mår skiiiit! ÄLSKLING kom och hämta mig nuuuu!!! Jag vill bort här ifrån.

Jag ser inget annat än min kärlek till nathalie för just nu är hon det ända ljusa i mitt liv. Jag är verkligen lycklig över att jag har henne och allt vi går igenom tillsammans. Jag hoppas verkligen allt kommer bli bra med ? och att jag får flytta här ifrån snart. Vill bara till NATHALIE NUUUUU!!! Faaan börjar lipa nu:S sitter här ensam eller brorsan sover men jag känner mig så jävla ensam och tom utan min älskling. Trycker över bröstet av ångest och ensamheten får mig att känna mig som 5 år igen och jag är ensam ute i en stor svart skog och bara skriker efter hjälp.

Jag känner mig som en dålig son, dålig vän och en dålig pojkvän för mamma är jag alltid sur mot och mot mina vänner är jag nochalant eller hur det stavas och mot nathalie ställer jag bara krav på. tycker ´synd om alla i min omgivning. vill verkligen förändra mitt liv och mitt beteende för att kunna passa in. Jag gör verkligen allt för Nathalie men de senaste har jag nog bara vart en stor idiot eller nått, vet inte va jag ska göra för att hon ska veta att jag verkligen bryr mig och tar ansvar för allt och att jag finns för henne och älskar henne.. Jag vill göra henne lycklig och inte besviken. Jag försöker göra mitt bästa av situationen som är nu för att stötta henne och hjälpa henne. Jag gör det jag kan 40 mil bort:( Jag önska jag kunde vara hos henne och hjälpa henne med allt *gråter* SAKNAR dig så jävla mycket Nathalie:'( Hoppas du inte tröttnar på mig:( Jag gör mitt bästa älskling!!

Jag visste inte att man kunde ha så här många känslor i kroppen på samma gång. Jag mår skit och känner mig spy och gråtfärdig daglig dags för allt. Jag vill iaf bara komma från trollhättan och starta om på nytt med Nathalie och hoppas allt löser sig med ? för det skulle vara det vackraste och bästa som kunna hända mitt liv och för oss. Jag vet att detta är nått nathalie vela länge och nu får hon chansen så jag hoppas allt går bra för hennes skull och vår. Jag är lycklig att jag fick chansen med och att den är med nathalie. för det är min framtid att få dela den med nathalie och skapa framtiden med henne vid min sida. Inget annat på denna jord betyder mer för mig än min älskling INGET!!! jag kommer aldrig svika nathalie kommer aldrig lämna hennes sida kommer alltid älska och bry mig om henne. Hoppas hennes känslor för mig är starka nog att hon vill vara med mig med. för skulle jag förlora henne skulle jag verkligen ta livet av mig eller nått för jag känner mig helt tom och ensam nu när jag har henne i mitt liv men att jag inte kan träffa henne när jag vill, hur skulle det kännas å förlora henne..det vill jag aldrig veta. Kan bara tänka mig hur det skulle kännas:S Jag ska ge henne den respekt, omtanke, kärlek, uppskattning med mera som hon förtjänar och jag hoppas hon vill dela resten av sitt liv med mig.

Tårar smakar salt:S fast det vet nog de flesta. Känner mig dum nu som sitter och gråter men allt känns så jävla jobbigt när jag är här hemma i THN. Jag vill här ifrån och börja om på nytt med N. ska ringa ett samtal idag till sandvikens kommun å prata med dom ang flytt så håll tummarna att allt kommer gå bra. för det skulle vara helt underbart att bara komma från denna hålan för stannar jag här kommer inget hända med mitt liv. har för mycket förflutet här och jag är för bekväm här för att göra nått å det finns oxå vissa anledningar till att man är som man är men jag vill iaf förändra min livs situation och börja ta ansvar. Nog för att jag måste ta ansvar för går allt som det ska så är ansvar nått jag måste ha till 110% och absolut kommer jag ta mitt ansvar. Jag ser fram emot 2010 för det kommer vara bästa året i mitt liv iaf:D tror dock en person till ser fram emot 2010:) Tycker dock synd om N som är ensam nu och mår dåligt:/ Vill verkligen hjälpa och stötta henne med henne inte 40mil bort:( snälla trolla mig till sandviken nuu!! GUD HJÄLP MIG MED ALLT SOM SKA GÖRAS!!! JAG BER!!! Be with me now.

Ska vara vaken inatt eller va har jag för val..kan inte sova iaf. sen måste jag ringa sen vid 08:45 så aa nu e det ingen ide att försöka sova. har la sovit 1 timme nu iaf eller inatt. somna, vakna, somna, vakna så hll det på å sen sista gången jag vakna börja jag tänka på allt och på Nathalie hur jävla mycket jag saknar henne. det är fan sjukt att man ska behöva sakna en person så jävla mycket som jag gör. å jag kan inte bara sticka till sandviken när jag känner för det..:S kostar en förmögenhet:( Jag kommer få behöva sakna nathalie till slutet av Oktober:S hur ska detta gååå..:S Jag vill träffa henne nu nu nu!!! gaaaahhh!!

Men går samtalet senare som planerat så ska jag börja ringa på lägenheter i viken:) men får försöka hitta en som passar in med min uppsägning här med. sen måste jag fixa flytt av mina saker med..soc kanske kan hjälpa en med flytten..hmm ska snacka med dom om det iaf..har för mig när jag tänker efter att dom kan hjälpa en med det annars få jag lösa det på nått sätt..men här ifrån ska jag om jag så ska packa mina kläder bara å sticka..haha ne men får jag chansen så drar jag på en gång från thn. kommer aldrig flytta tillbax hit sen..NEVER!!!!

Nu ska jag ta mer kaffe och fortsätta må kasst och sakna hjärtat:(

NATHALIE: Jag älskar verkligen dig och lämna mig aldrig..lova mig det. för är det nån som ser dig för den uderbara person du är så är det jag. Jag kommer aldrig svika dig eller lämna dig. Jag vill ha dig i mitt liv och dela allt med dig. snälla ge mig chansen att visa dig att min kärlek är sann..Du betyder allt för mig! Jag kommer alltid finnas för dig. Älskar och saknar dig:( <3 Puss och kram gumman!

//tiias
 


Känsla av ångest

Hatar denna känslan jag får innom mig ibland:( VARFÖR!!!
Ångest attacker och en orolig känsla som får mig på helt fel tänkande:S
Mår sjukt kasst nu för det trycker över bröstet, måste komma över vissa saker.
Vet att det inte sker igen men när det blir såhär så kan jag inte hjälpa att saker kommer upp i hjärnan:S
gaaahhh va fan ska jag göra..:S HJÄLP någon!!!

Ända posetiva just nu är Nathalie men jag saknar henne så jävla mycket så jag bara vill gråta..det är fan sjukt:( Jag blir orolig så fort jag inte får tag på henne. Jag älskar henne så jävla mycket och kan jag inte träffa henne vill jag iaf prata med henne. Men får jag inte tag på henne så känner jag mig helt lost:S Vet att man inte kan höras hela tiden men JAG MÅSTE. Kvällarna är värst vill kunna säga god natt och att jag älskar henne innan jag ska sova. får jag inte det ligger jag bara å tänker. Vet att hon ligger antagligen hemma och sover eller nått annat men att inte få prata ´med den man älskar får mig att känna panik. specielt nu när allt är som det är. Jag vill veta att allt är bra innan jag ska sova. men men va kan man göra:( får inte alltid sin vilja igenom:(

Hoppas iaf att min älskling sover gott inatt. Älskar nathalie så otroligt mycket. tror inte hon förstår hur mycket hon betyder för mig. Önska hon kunde få känna hur jag känner. men det kommer hon aldrig kunna känna men jag hoppas hon kommer förstå det en dag. För mig är hon allt och utan henne skulle jag inte klara mer. hon är mitt liv min framtid mitt univerusm.

Förlåt älskling mitt tvivel hela tiden. ville bara höra din röst innan jag skulle sova. Älskar dig och sov gott så hörs vi imorgon. ta hand om dig å skrutten. puss min ängel.

//tiias


John blund vart var du?

Uscha säger jag vilken jobbig natt, knappt en blund för jag hade sån jävla huvudvärk så jag visste inte vart jag skulle ta vägen:S mådde rent av skit dåligt utöver det å låg bara vred och vände. fick dock oväntade utgifter pga huvudvärken:S äckligt som faaan är det. när jag väl somnade va la kl närmare 7-8 och skulle upp kl 9 men vaknade inte av mobilen när den ringde eller när gumman ringde strax före 11:S skulle ju ringa några samtal på morgonen men får ta det sen vid 15:00. Fick iaf ringt ett samtal nu men ska återkomma imorrn bitti igen så då får man knalla upp då istället. Men men mår man skit så gör man:S inget man kan göra så mycket åt.

Nu sitter jag här å kollar runt lite på lägenheter och olika elbolag för blir det flytt så bör man ju ha ett elbolag med för det ingår ju inte el i viken:P fattigt..hehe ne skoja..det är inte alls många bostadsbolag som har el inräknat i hyran. Men det är skönt när man har det så slipper man fundera på det me. Kommer ju inte kunna göra som jag gör nu å ha datorn på 24/7 å lamporna å allt annat. då måste man stänga av allt..hehe men what so ever:P Jag ska göra allt för att flytta så snabbt som möjligt för det är en ny start för mig, sen vill jag komma närmare älsklingen och vår framtida familj:P Kommer iaf göra mig gott både psykist å fysiskt och komma från trollhättan för jag känner mig så jävla instängd här och jag vet att stannar jag här kommer inget hända i mitt liv. för bekväm här och så vill jag inte ha det. vill bli vuxen och ta ansvar och då menar jag komma ut å jobba, och få ett socialt liv med min älskling, vänner och familj. Nu sitter jag hemma 24/7 och lever på soc:S inget jag vill göra men som sakt inget händer med mitt liv om jag stannar här. THN är min mardröm som jag aldrig kommer ifrån känns det som. men hoppas allt går vägen nu med vikens kommun och så för får jag klartecken där ifrån då jävlar ska det sökas massa lägenheter:D hoppas iaf att komma här ifrån tidigast januari 2010. så det är mitt projekt nu att se till att komma här ifrån å till min ängel:)

Jag vill att tiden ska gå snabbare så man kan få veta hur allt kommer gå med allt. har snart gått 2 månader och det är fortfarande 1 kritisk månad att se fram emot:S iofs så kan man aldrig säga att allt kommer gå fel fritt sen heller men det är iaf de 3 första månaderna som e mest kritiska. Men jag tror iaf allt kommer gå bra men man kan aldrig vara 100 förens man vet 100:) så vi får vänta och se. men jag ser iaf fram emot detta till 1000 och är glad för tillfället. Jag älskar min underbara ängel som kämpar vidare trotts att det är jobbigt. Tycker hon är stark och hennes humör pendlar som en jojo men det får man ta. skulle nog inte heller vara så specielt glad hela tiden om jag mådde skit och hade ont. så jag är stolt över nathalie:) Kommer nog gå bra detta får vi tro:)

Nu ska jag ta mer kaffe och en cigg för det lära jag sluta med när allt närmar sig. kan bli mitt nyårslöfte att sluta röka helt:D kaffe kommer jag aldrig sluta med för jag måste ha det på morgonen annan har jag huvudverk å e på kasst humör hela dagen men ciggen kommer jag kunna sluta med för det finns viktigare saker att ta hänsyn till nu än min egna hälsa. för den har jag väl aldrig direkt brytt mig om för jag har inte haft nån själv känsla i kroppen de senaste åren för mitt liv har vart piss iaf fram tills jag träffade min ängel då förändrades mitt liv en hel del och nu ser jag verkligen en ny väg att gå på å få rätsida på mitt liv. finns 2 anledningar som är starka nog att göra nått åt livet och inte stanna kvar på samma ställe, Jag är tacksam att jag träffade Nathalie för hon är största anledningen till att jag ser en annan lösning på allt och vill förändra mitt liv. sen finns då en annan anledning som är stark nog att sluta röka, skaffa jobb och flytta så nu jävlar ska det planeras och fixas massa:D kommer få ett helt nytt liv och det ser jag verkligen fram emot..Tack gud för att du förde mig å Nathalie samman:D haha inte för att jag tror på gud men men kan låtsas:P men jag är iaf glad att jag fann min ängel:) kärleken jag har till henne är så stark och den övervinne all smärta och sorg jag haft innom mig för att få ha henne i mitt liv healar mig och får mig att känna lycka, närhet, kärlek och att nån finns å bryr sig om mig med:D Jag kommer aldrig lämna Nathalies sida hon kommer alltid vara min kärlek, mitt liv och mitt allt. Älskar dig sååå otroligt mycket gumman<3


Ne nu blir det kaffe:P ha en toppen dag :)

//tiias


Maaaat

Go kväll. Sitter och väntar på att maten ska bli klar :) svälter snart ihjäl hehe har inte ätit sen igår nån gång va nu kl var:S Men det är ju mitt egna fel:) Sen så väntar jag på att hjärtat ska ringa innan hon ska sova för hon ska upp till skolan imorrn. Jag måste oxå upp tidigt imorrn för jag ska ringa till sandvikens kommun och prata med dom angående flytt dit:D Verkligen nått jag ska göra allt för att lösa så allt blir bra om man flyttar dit:) Kollade in lite lägenheter i viken me å dom va faktist hyffsat billiga men då ingick inte elen dock så det blir la ungefär samma summa som jag har nu i slut ändan iaf:) men huvudsaken att jag kommer närmare Nathalie:D

Allt var oplanerat och det kom som en chock, är till och från fortfarande chockad eller snarare sakt vet jag inte alltid hur jag ska göra för att allt ska bli rätt men jag försöker iaf mitt bästa för att visa mitt stöd och att jag ställer upp. Jag är inte perfekt. Men jag hoppas iaf allt går som det ska. Visst jag kan oxå vara orolig men försöker tänka posetivt för jag är sån som person men visst skulle det visa sig att nått skulle gå fel skulle jag bli sjukt ledsen för att jag är så glad nu över allt som skett och sker. Men men tiden får avgöra hur allt går...

Nu ska jag äta..Makaroner och köttbullar:D fick sms nyss av gumman hon ringer sen:P Älskar min smurf och ?^^

Natti säger jag nu iaf..:P

//tiias


Allt kommer bli bra

Allt blir bra förr eller senare det vet jag:) Bara att stå ut å vänta på att det ska ske. Jag ser framtiden lyser över våra liv och att vår lilla ängel kommer att stärka all kärlek mellan oss..vi kommer få det bra det lovar jag dig!
Framtiden är vår:)

Jag älskar min underbara och vackra ängel Nathalie Stridsberg x2 <3 =)

Ne nu ska jag förbereda inför sängen..är trött som en gnu..:S Natti!

//tiias


dåligt humör

Morrn morrn..gud va jag hatar telefoner, Mamma ringde som en tok förut för hon skulle ha tag på brorsan..å då väcker hon mig me..tro inte på fan att jag kunde somna om sen för jag visste det att får hon inte tag på nån av oss så springer hon sönder dörren här..:S ÅÅH ursäkta mig men är på så kasst humör nu så det inte är sant. Men får se om det blir en tupplur senare eller om man håller sig vaken tills ikväll. Idag ska jag inte alls göra mycket. Ska la en sväng till affären sen bara å sen blir det att sitta hemma å dega som vanligt. Blir nog att spela senare om jag orkar å vill..Va inne nyss men det va skit tråigt att spela, kanske för att alla andra sover..hehe. Men det är la dagens händelser iaf.

Ne fan ska kolla nätet lite nu..haj haj

Älskar min Nathalie <3

//tiias


RSS 2.0